Startuje jen na 3 válce :-(

prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 08.05.2007 do 09.05.2007, založil/a Borin - Král tuzerů
řadit dle data
19:32:27
09.05.2007
Nwkt
-> Borin: Vytáhnout, vzít šmirglem, vyzkoušet jestli se neseká, popřípadě to vzít ještě trochu víc
19:30:47
09.05.2007
Borin - Král tuzerů
-> DuriQ: Všem díky za rady...problém vyřešen...seknulo se otevírání druhý klapky v poloze otevřeno...kravina jak prase a potrápila mě teda krutě...víte někdo jak rozchodit asi přidřenou osičku (čím to namazat atp.) ???
15:46:14
09.05.2007
DuriQ
Borin: svieckove kable mas nove ? alebo aspon skus daky iny kabel na ten valec ktory ti nepali :)) ked su kable ok tak skus pozret karb a ked aj ten je v pohode tak treba pozret ventili :))
22:06:29
08.05.2007
Bobesh
-> Borin: Rozhoď a uvidíš,třeba si ohnul jazejček plováku,vypadla osička nebo cokoliv.
21:10:03
08.05.2007
Borin - Král tuzerů
-> Bobesh: Je fakt že to na ty 3 válce hulí jak prase...když mi to tenkrát šlo na 3 tak to tolik nehulilo, ale zase mám jinej vejfuk 8
20:45:05
08.05.2007
Bobesh
-> Borin: To první bych bral jako náhodnej neúspěch,pak jsi měl rozhozenej karbec a od toho ti blbne,tam bych hledal chybu,třeba je seklej ventil na otevřeno a uchlastává se jako kráva.
17:23:19
08.05.2007
Jarda - zrušená registrace
-> Borin: tak v tom pripade bych prvne sel po ventilech4 takhle tezko radit kdyz to nevidim, ale je velmi pravdepodobne, ze ti zustava pootevreny a tim neni komprese..... ja dodal motor, na vsech byla po 5 tis. km vule 0,2 a jeden byl uplne bez vule.......9 myslim ze to byl vyfukovy na prvnim valci... dal jsem na nej 0,25 a po 10 tis. km mel 0,2
14:15:23
08.05.2007
Borin - Král tuzerů
-> Jarda: Jo LPG tam mám ale všechno co sem psal bylo provozovaný na benzín...od minulýho roku tam nemám ani prd plynu...Na zapalováni je všechno nový tak nevím co tomu sakra je...
13:05:39
08.05.2007
podle uchcany svicky ti to proste nepali, jeste projdi ventily, aby byla dostatecna komprese.... mohla se Ti vymezit totiz vule a ventil zustava pootevreny, podpalit u tvrzenych sedel by se snad hned memel.... vzhledem k nove postavenemu motoru bych o krouzkach neuvazoval...
13:02:13
08.05.2007
mas lpg a tam je kontaktni zapalko na hranici pouzitelnosti - mala jiskra, ja bych dal bezkontak z fava (nejlepe novy rozdelovac) a novy svicky a promerit kabely jestli nemaji moc velky odpor....
ja se s kontaktnim zapalkem navztekal dost a uz bych to nikdy nechtel, kor v kombinaci s lpg4
12:01:14
08.05.2007
Borin - Král tuzerů
řeším problím s motorem....minulej výkend sem rapida nastartoval a vyjel z dílny, asi za 4hodiny už nešel nastartovat tak sem zrepasoval karbec, komplet vyčistil a vyměnil cívku, kondík, kladívko a palec rozdělovače, víčko....pak sem vytáhnul svíčky a odvětral spalovací prostory a nastavil karbec a předstih...rapida sem nahodil a všechno v pohodě asi 10 sem ho za ten den nastartoval a nechal ohřát a všechno v pohodě...včera sem ho ale zase nastartoval na 3 válce a tak sem to nechal...dneska přídu a skoro ani nemá snahu startovat...vyčistil sem svíčky a jedna byla uchcaná tak sem to vyvětral a zase sem to nahodil na 3 válce...za plynem ty 3 válce docela jdou...zkoušel sem povytahovat kabely ze svíček a když sem kabely oddálil od svíčky ale aby byly v dosahu jiskry tak se to jako by vzpamatovávalo ale když sem je nasunul zase na svíčku tak kulový....když sem to dělal postupně na všech tak u všech svíček, když sem udělal tohle měnil zvuk motoru...pak sem svíčky vyndal a total černý...kabely i svíčky maj najeto max 1000km...nevíte někdo co to sakra může dělat ???
Extreme Tyres