skapína na volnobehu (favo 135)

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 05.05.2007 do 05.05.2007, založil/a andre
řadit dle data
20:09:43
05.05.2007
andre
no karbec bol čistený tisíc krát...šteloval som si len tak ten volnobeh aby mi to išlo...ale potom po nejakom čase zas tomu jebne a už ani fakt vysokíé otáčky nepomáhajú...autom sa často nejazdí....velmi vela stojí...
myslíte, že najjednoduchšie je vymeniť karbec z "dobrého" fáčka na skúšku???
20:03:22
05.05.2007
Jaseba
hm no pekne, jeden kamos ma favo 136 a tiez mu neisiel volnobeh, potom som mu pomohol vycistit karbec a pomohlo to, mal tam neskutocny bordel, a s tym vypnutym no jemu to tiez robilo ale neviem ako tebe ale on ked otocil klucikom tak mu motor zhasol a par krat sa otocil naopak 4 ale neviem preco, ale ten motor bol dost v p..., takze som sa tomu ani moc necudoval,ale nechcem ta strasit to je len moja skusenost
19:29:26
05.05.2007
andre
niekedy ked naštartujem a pridám plyn, tak najprv nereaguje, potom strelí do výfuku a bud skape alebo ide do otáčok normálne...stáva sa, ak vypnem motor, tak kontrolky normálne zhasnú a paličky padnú na nulu ale na otáčkomere sa zrazu ručička zdvihne do nejakých 6000 a zas padne...
19:26:05
05.05.2007
andre
motor favo 135, auto má nepravidelný volnobeh, skapína, ked idem normálne na ceste, vyradím, tak skape...niekedy nereaguje najprv na pridanie plynu a potom zrazu "vystrelí" dopredu..momentálne mám volnobežné otáčky asi na 1500, ak sú nižšie, tak hned ako naštartujem skape...motor nie je nijak upravený, seria, nič bližšie neviem akurát že to bolo firemné auto, takže bolo použivané asi na dlhšie trasy väčšinou...
ak niekdo viete poradiť čo to môže byť??? skúsili sme vymeniť cievku, alternátor, káble, vyčistili sviečky(sú velmi čierne) a s výfuku ide čierny dosť hustý,smradlavý dym...dakujem za každú radu
Extreme Tyres