sani problem

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 18.03.2007 do 24.03.2007, založil/a Péťa
řadit dle data
17:22:41
24.03.2007
King
-> Donkey: .....jinak mám pocit, že imperativ slovesa "seřídit" se nepíše s "ť" na konci, protože to pak vyvolává úsměvné asociace 2
17:20:21
24.03.2007
King
-> Péťa: Jak se dá zpětně zjistit, že byl filtr někdy zmáčenej benzínem? 4 Nevím, ale pokud filtr (zmuchlanej papír :) sedí na karbu (trvale zaplavenej benalem), dá se očekávat, že vonět benzínem (popř. lpg :) Benzínem smočenej filtr jsem zažil jenom jednou a to na mazdě 626, kdy kolega skřípnul omylem jednu odvzdušňovací hadičku nádrže a přetlak v nádrži sprostě přepral jehlovej ventil karbu. Auto chcíplo a po sundání airboxu se konal efektní gejzírek benzínu z karbu ztékající s efektním syčením na rozpálený výfuk. potrubí :) Nevím proč, ale zbytek posádky utek za nejbližší roh se schovat :)

-> llukass: Nevím, nevím, ale přípojka odvzdušnění bloku ústí do airboxu do prostoru mezi fitrem a karbem a nasávanej vzduch ten koktejl strhává do karbu, takže......
-> Donkey: Stejně jako v předchozím případě mi není jasný, kterak se dá z filtru vonícího benzínem vyvěštit, že je bohatá směs a už vůbec mi není jasný, kterak špatně pálící svíčka či bohatá směs ovlivní odér filtru. Vždycky jsem měl za to, že nasávanej vzduch putuje po trase filtr-karbec-sací potrubí-spalovák a ne naopak 4
17:02:36
19.03.2007
Donkey
-> Péťa: Rači vyměn vzducháč. Uber bohatost seřiť,zapalování a dej pořádný svíčky a je po starostech. Jestli porblém přetrvá tak nový plovák. Ale jestli máš přetryskovanej karbec tak s tim moc neuděláš.
16:50:40
19.03.2007
Péťa
olej mam na spodní rysce a olej mi nikde neteče. a z oleje palivo necejtim. no každopadně jsem vyndal karburator a necham ho seřídit
21:09:39
18.03.2007
llukass
máš špatnou membránu v Ac pumpě4
A to bych ti radil ihned to řešit, máš už moc benzinu v oleji a nasává se to přes ovzdušnění přes ventilový víko do vzduchovýho filtru, proto mušíš vyměnit i olej, špatně to maže4
18:44:06
18.03.2007
Péťa
mam favorita karbec sundal jsem vzduchovej filtr a byl hodne cejtit benzinem a bylo na nem poznat ze byl nekdy promačenej. podle myho by filtr palivem cejtit nemel. poradte co s tim?
Extreme Tyres