favorit cuká (po benzinu?)

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 20.01.2007 do 24.01.2007, založil/a Peťa z Wanglu
řadit dle data
00:18:12
24.01.2007
Peťa z Wanglu
-> Flacek: tak uz to mam v pohode, byla ucpana tryska
10:09:23
22.01.2007
Flacek
-> Peťa z Wanglu: Zkus tenkarbec muzes tam mit snitko bordelu me se stavalo ze mi chcipal na volnobeh vubec to nedrzelo a byla ucpana tryska ale to sem si nechaval delat pac do toho se taky nehrabu
22:17:00
21.01.2007
Peťa z Wanglu
-> Flacek: Vsechny hadicky jsem vyfoukal stlacenym vzduchem, takze tam by nemel snad byt problem, pumpa je taky v pohode, takze zbyva jen karbec, ale to musim nekomu nechat udelat, protoze v tomhle se nevyznam..
14:48:24
21.01.2007
Peťa z Wanglu
-> Flacek: dneska jsem vymenil benzinovej filtr a je to malicko lepsi, ale dela to porad - drzi to sice volnobeh, spatne to jede v nizkych otackach (1500), ale zase to jde dobre do otacek a trojka utoci v pohode 5000 - 5500 jako pred tim, tak to bude asi karbec nekde zasranej,ne? Protoze kdyby to bylo nekde ve vedeni paliva od nadrze do karbecu, tak by to nestihalo dodavat palivo a neslo by to do otacek, je to tak?
11:35:52
21.01.2007
Flacek
-> Peťa z Wanglu: Souhlasim s bitmap driv jeste kdyz sme jezdily na ucnak tak sme nemeli moc penez a tankovali sme tiptop sem tam nam to nevyslo a jednou se stalo ze sme to dotlacili k benzine natankovali a nechtelo to ject na volnobeh jaktakz ale pod plnym plynem to chcipalo byl to teda fiat mirafiori a pak se zjistilo ze byla ucpana hadicka k palivovy pumpe
23:44:14
20.01.2007
Peťa z Wanglu
-> bitmap: me je jen divny, ze uz se mi to asi 3x stalo, ze mi to srklo a musel sem dolivat, ale nikdy se nestalo tohle..
23:38:38
20.01.2007
bitmap - zrušená registrace
Asi ti to vysoslo nejakej bordel z nadrze a neco se ucpalo. Bud sitko cerpadla v nadrzi, nebo sitko cerpadla u motoru, nebo sitko v odbublinkovaci, nebo sitko na privodu do karbece, nebo nejaka tryska v karbeci, nebo vsechno dohromady. Takze postupovat v poradi odzadu a cistit :)
23:30:40
20.01.2007
Peťa z Wanglu
Mam podobny problem jako se resi tady skoda.stable.cz/cz/index. php?action=sho... ale ne az tak uplne - dosel mi benzin uplne do nuly, tak jsem zastavil a dolil z kanystru,ale auto absolutne cukalo, zdechalo, dusilo se..neslo jet..doskakal jsem k benzince a naredil to novym benzinem (5 l z kanystru, 12 u pumpy) a je to o malinko lepsi (s bidou se da jet), ale porad to cuka, dost drsne a nejede skoro vubec..volnobeh drzi..nevite cim to muze byt? a co s tim? svicky jsou temer novy a tohle se mi nikdy nestalo
Extreme Tyres