skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
spešl moment? nebo co jsem zdupal
22:49:11
01.12.2006
01.12.2006

DOOlittle
-> hymla: a este jedna vec..... tie pliesky su uplne na hovno. robia ich z blata a ta matka sa na nich otlaci a hned po par sto KM je ten moment v prdeli. ja to davam bez tych zaistovacich podloziek.
22:48:07
01.12.2006
01.12.2006

DOOlittle
-> hymla: no ta pokial si ju len nechal vyvazovat, tak by to nemalo mat vplyv na jej tocenie
zasada... dokonale ciste prostredie, ciste polchy na loziska, ciste klzne plochy a jemne namazane. az potom nasadit vika hladnych lozisk a do kriza pekne podotahovat na moment tusim okolo 50Nm (ak sa mylim, opravte ma) a potom tak isto ojnice. jednu po druhej. po kazdej pretoc motoa a ked sa ti kusne, tak vies ze ktora ojnica to ma na svedomi a potom analyzuj dalej
zasada... dokonale ciste prostredie, ciste polchy na loziska, ciste klzne plochy a jemne namazane. az potom nasadit vika hladnych lozisk a do kriza pekne podotahovat na moment tusim okolo 50Nm (ak sa mylim, opravte ma) a potom tak isto ojnice. jednu po druhej. po kazdej pretoc motoa a ked sa ti kusne, tak vies ze ktora ojnica to ma na svedomi a potom analyzuj dalej
21:23:34
01.12.2006
01.12.2006

hymla
čau lidi, nechal jsem si vyvážit klikovku a teď jak ji tam dávám zět nechce se mi točit - dokud jsem to měl chcený jen jako samotnou kliku tak se to točilo v poho, ALE jak tam přidám ojinice tak šprajc (a to jsem to nedotahoval na fest)
nebo je tam nějakej moment a proto se to pak zajišťuje těma plíškama???

nebo je tam nějakej moment a proto se to pak zajišťuje těma plíškama???