motor 110l

prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 31.10.2006 do 02.11.2006, založil/a Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
řadit dle data
11:51:34
02.11.2006
Vrba
-> Tom.t: Taky doporucuju zkontrolovat tesnost jehlovýho ventilu,kterej může netěsnit a pak zvyšuje spotřebu.Zkouší se tak,že to vymontujes,daš si ho do pusy,přisaješ na jazyk a když se urží přisátej,tak je dobrej,když ne,tak ho pak ještě můžeš vyzkoušet na nakoplým motoru při sundaným viku jestli udrží hladinu tak,jak jsi ji nastavil.Doporučuju nastavit tak 1 mm pod nálitek v plovákové komoře.Ja jsem ještě na svým zrušil obohacovač,a jsem naprosto spokojenej,spotřeba se pohybuje kolem 7,5L a to ten motor nešetřím.
11:43:21
02.11.2006
Vrba
-> Tom.t: Ten čep jak ho na fotce držíš v ruce nesmí být vuči tomu pístu volnej,jinak to tam netěsní a nebude to spravně nastřikovat-zkontroluj!A ten koženej píst pokud je chudák zeschlej,tak věř tomu,že az se bude koupat v benzínu začne být opět fresh!
11:38:33
02.11.2006
Vrba
-> Tom.t: Ten pístek je koženej a jestli to bylo dlouho suchý,tak to nicemu nevadi,ono to fungovat bude,jen se podiv,jestli nema uvolněnej ten čep,ono je to tam nanýtovany,a kdyz se to uvolní,tak to v tom spoji prolíná a netlačí to.Kdyžtak ještě můžeš opartně napružit tu lamelu co je v tom koženým pístu aby ho více rozpínala,ale ja osobně jsem musel jestě menit ten sací ventil co je pod tím pístem,da se to vyšrubovat nastrčkovým klíčem,a aspon to vyzkoušet v puse,jestli to tesní!Měl jsem ten sám problém,když jsem koupil kilo,ale da se to vychytat!
09:32:28
02.11.2006
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
tak smula 8 v celych podelanych košicích není k sehnáni pístek ac-pumpičky a prej se to už nedá koupit 8 takze to vidim na zastavbu karbu ze š1058 kurňa to je práce8
23:08:38
01.11.2006
takže po rozborce karbecu, nebylo to tak naročné, jsem zjistil ze je vadny pistek ac-pumpičky, to co se tvářilo před 30 lety jako guma nebo kuže, dnes už vypada jako suchej molitan ...takze akorad doufam, ze se da jeste koupit novej, snad jo
5
zvětšit motor 110l - obrázek od Tom.t - malej ale vychcanej překupníček vložen 01.11.2006 23:08:38
12:46:57
01.11.2006
no tak jsem vyndal karbec a dal tam druhej ze zasoby, oba jsou stejne v prdeli, z injektoru nejde temer nic, nebo spis nic, tak to vecer rozkuchnu a uvidim...
10:14:22
01.11.2006
janos
Za instalaci přídavnýho filtru na benzín se přimlouvám, taky mi to už párkrát ulehčilo život 4
23:31:53
31.10.2006
Vrba
Je mozny ze mas jenom ten pistek akceleracni pumpicky zaseklej,nebo zpetnej ventilek pod ni netesnej.Ale tohle je tou pumpickou ,to ,co popisujes.Ja jsem ju na KILU taky musel vymenit,ale proto,ze uz byl vyšoupanej ten kozenej pist a netesnila ve valci,pak jsem jeste musel utesnit nasavani falesnyho vzduchu(protoze to porad nebylo ono) a uz to bylo 100%
22:20:37
31.10.2006
-> sliwowitz: ok, kouknu na to :-) dik
22:17:33
31.10.2006
sliwowitz
upchata hlavna tryska, pripadne tryska akcel. pumpicky... ale vacsinou sa ako prva upcha tryska volnobehu... rozobrat karbec, pozret ci strieka akcelaracna pumpicka, zostelovat... pripadne dat cistic paliva... raz mi nieco podobne robilo ked bolo nejake svinstvo v trubke co ide od nadrze... na volnobeh davala ac pumpa paliva dost, ale pri trocha sviznejsej jazde sa zvysil prietok paliva, a to svinstvo sa v trubke zasprajcovalo... vyplachol som nadrz a trubku a od vtedy bol pokoj...
18:54:21
31.10.2006
prosim hundrtkáře o radu, jelikož neznám jednokomorový karburátory.. kde muze byt problem : motor pri pridani plynu se "zakucká" jako kdyby se zacal dusit a pak teprve se rozjizdi ... pokud se nepletu tak 110-tka ma v podstate stejnej karbec jako 100-vka ne ? jinak je v hajzlu ac-pumpa tak treba to ma na to vliv ze nedava dost benzinu ... zitra na to kouknu5
Extreme Tyres