1.8 16v gti do škodovky

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 25.08.2010 do 25.08.2010, založil/a Libor
řadit dle data
14:42:51
25.08.2010
Libor
-> vhml: řeším to pouze povrchově protože se mi doma sešel tento motor,komplet 1.6felda a spousta věcí co je na montáž potřeba tak jestli je mám zatím nechávat či to rozpustit.jinak na autě co je dílna skoro hotová se bude dál v brzké době pracovat
14:35:19
25.08.2010
vhml
-> Libor: pokud zatím nemáš hotové auto tak to neřeš, dodělej celý auto a pak už budeš mít jasnější představu co budeš s ním jezdit
13:42:29
25.08.2010
Libor
-> vhml: jsi na to kápnul. ono je těžké ted říct na co vůz vubec užiju, muže to bejt závod či jen blbnutí ,ono to nákej pátek než auto vyjede potrvá. přemejšlím i nad variantou závodů s motorem fávo co mam upravenej doma, ale přeci jen mě furt láká ta myšlenka svíst se s něčím takovým ,jako jest 1.8 v erku :-) navíc to není tak často k vidění jako jsou fávo motory.
13:06:34
25.08.2010
vhml
Je to o tom jestli chceš jezdit výsledky nebo se jenom bavit. Objemově pojedeš s autama, který budou daleko před tebou, ale zase to bude levnější a výkonější varianta než hledat koně v 1,4 8V.
12:03:20
25.08.2010
Gemini
u nas chodi take kilecko dovrchu s tymto motorom......dokonca je motor aj upraveny na nejakych 170 PS (hlava, vacky, zvody atd....) no vysledky porovnatelne s E-1400kami a on je v E-2000........poladena fabia v skudke robi tie iste casy

boli verzie aj s mech. vstrekovanim co sa da celkom dobre vyladit, ked si spravis vlastnu elektroniku, bude to problem
11:55:41
25.08.2010
Libor
zdravím všechny virtáky, po delší době se opět dostávám k dostavění dosud nekompletní 130rs , zatím řeším vše jen okolo agregátu. píšu to předem pro to, abych se případně dověděl kritiku nebo jiné podobné doporučení ohledně mé budoucí pohonové jednotky. od dvojtých karburátorů jsem opustil jelikož jejich pořizovací hodnota a implantace k motoru je dosti finančně náročná,navíc to neřeší dále chybějící zapalování. mám motor 1.8 16V golf 2 GTi a následně k němu na spojení chci použít mezikus felicie 1.9 ,spojku z 1.6 a lamelu škodováckou s kovokeramickou lamelou, sání dle možností a prostoru přizpůsobit na komplet elektriku felicie 1.6-vstřiky,klapku,rozděl ovač,čerpadlo,jednotku a všechny zbívající komponenty. vím že to bude chtít také dost uprav a nebude to zadarmo ale jsem spíše zastáncem el.vstřikování a navíc je dosti podobné k upravení na 1.8 golf
co vi na to? případně kdo má podobný motor at připoží alespon náký odkaz či komentář,předpokládám s upravou jednotky,jinými vstřiky ,regulátorem tlaku a pod.
Extreme Tyres