skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zadre se ???
22:58:43
16.06.2010
16.06.2010

DuriQ
tak ak mas dole hlavu tak sa pozri nato ako vyzeraju vlozky :) ak mas hlavu nasadenu a nevies ake je to v nutri tak ak to spravis tak ako pisal Mates ze vyberes sviecky a vrazis tam oil pockas a este pred tym ako ho zacnes mordovat starterom ho pretocis racnou na kluke aspon o 360stup :) potom by som to pretocil cez starter pride mi to setrnejsie :P
22:17:48
16.06.2010
16.06.2010

Matthes, záškodník z TechWebu
Otazka jesi to nestalo ve vlhku... Pokud ne tak max nalej do valcu pred startem oil, nech to bych treba hodinu, pak bez svicek protoc motor starterm a zkus to nastartovat. Pokud to bylo v suchu, tak se neni ceho bat. To by muselo reznout vlhkosti.
22:02:38
16.06.2010
16.06.2010

THE_UNIT
Zdravím :)
chci se zeptat mam tak pul roku odctavenej favorit + sundanou hlavu uz to davam do kupy a kamos mi rikal ze kdyz to tak dlouho stalo ze se to po startu zadrou pistri krouzky. ??? je to pravda nebo ne ??? me se to zda nejaky divny pls podadte diky moc :)
chci se zeptat mam tak pul roku odctavenej favorit + sundanou hlavu uz to davam do kupy a kamos mi rikal ze kdyz to tak dlouho stalo ze se to po startu zadrou pistri krouzky. ??? je to pravda nebo ne ??? me se to zda nejaky divny pls podadte diky moc :)