-> Lukas/Fishmaster: Takhle...za 7 let na virtu jsem zažil už pěknou řádku "suvenýrů", co měli nějakej problém, nějak ledabyle ho tady popsali (s tím, že všechno je "ok"), ale celkově to "ok" nebylo. Kontrolníma otázkama, při kterých se obvykle dotyčnej "stavěl na zadní", že "to už měřil/kontroloval/vyměnil a je to "ok"), jsme se obvykle dopracovali k tomu, že něco prostě "ok" nebylo.

Pakliže ses doměřil k hodnotě odporu cívky 3,5-7kohm - ok :) Znal jsem jednoho, kterýmu měřák kvůli mezizávitovýmu zkratu pískal (hodnota limitně se blížící 0) a taky to prej bylo "ok" :)
Hitparádu problémů s repasovaným rozdělovačem obvykle vede nasazení unašeče na hřídelku rozdělovače s posunem o 180st (prostě opačně, než byla). Z tvýho vyčerpávající popisu nějak nevyplívá, jestli zapalování vůbec hází jiskru nebo jestli "jenom" nenastartuješ motor. Stejně tak tam postrádám informaci, jestli se někdo namáhal s nastavováním základního předstihu.....
Na první pohled to vypadá jako slovíčkaření, ale mě to v civilu (byť v jiným oboru) poměrně slušně živí a obvykle to je jediná cesta k cíli