vdakujem kazdemu clenovi 
konečne vrčí :)
Zastavil:Tomáššš

vdakujem kazdemu clenovi 

opatřil bych si jinou kilí nebo stopětkovou hlavu, kterou bych tam provizorně šópnul - budou li na ní těsnit ventily. Do původní hlavy bych si mezitim sehnal ventily, který tam správně patřej (na aukru choděj tak za dvě stovky...) a případně trochu zalícoval sání a vejfuk, aby to jelo jak z praku

dat spravit hlavu ...a o par ecok menej ...ale pohoda no ...

na mojom prvom sa mi o vyfukove potrubie prepalila hadica od posilovaca brzd ale auto ako tak brzdilo dalej len ma rozculoval cudny chod motora ako prisavalo falosny vzduch:D

Nieje nad opravu v bojovych podmienkach

Já mám dojem, že to drží jen díky roztemování ventilu v místě dorazu vahadla, pletu se? Podle misek ventilů to budou ventily 7,5mm (zkosení na koncích)... Hlava ale vypadá čistě, tak jestli nejsou vyblembaný díry pro ventily, asi by stálo za to ji zachránit. Než sundáš palici, vypusť pořádně vodu - hlavně za čtvrtym válcem - je tam hadička co funguje jako obtok topení. Bylo by fajn, kdyby se ti povedlo vyšroubovat z bloku nátrubek oný hadičky a něčim odhalenou díru prošťouchnul - vždycky je to ucpaný bordelem z potoka:) Je to nějakej úlet, snad 16ka klíč... Kdyby se ti to nepovedlo - natekla by ti možná voda do zdvihátek a vložek a to jest vždycky omrd. A nezapomeň netočit motorem, dokud nezajistíš vložky!! Tak hodně štěstí a chválim kilo v kartě

inak pokial by si mal zaujem mozem sa opitat kamosa na tu hlavu alebo len ventily ak by mal

konečne vrčí :)
Zastavil:Tomáššš