Problémy s favoritem rv94 50kw špric

prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 24.04.2010 do 25.04.2010, založil/a martin.matess
řadit dle data
10:24:46
25.04.2010
lacko
tom.t riesime pravopis alebo poruchu na aute ty si sa azda nikdy nepomylil
09:19:30
25.04.2010
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
lacko 24.04.10 22:03:03 napsal:
da sa to napojit na pocitac tam ak je to striekacka ja som rano nastartoval
vpohode dosiel som na kryzovatku vpohode ked som zacal kvaltovat zdochlo to
odislo mi cerpadlo ono sa toci ale nema taky vykon ak to vies dat na pocitac
niekomu musi bit motor natoceny to plati u jednobodovych striekackach ak ti
neukaze ziadnu chybu treba odmontovat benzinovu hadicu zapnes zapalovanie vtedy
roztoci cerpadlo a uvidis akym tlakom ti dava benzin automechanik kamarad ak mas
takeho by mal vediet od oka ako to ma striekat ja som mal tento problem lavou
nohou som brzdil a pravou som sa hral splynom aje nakoniec som musel kupit to
cerpadlo mozno budes mat inde problem
pravopis není tvůj kamarád co? ty kryžovatko4
09:02:42
25.04.2010
Kuladmin
snimac otacek resp polohy klikovky je na prirube na prevodovce nahore to neprehlidnes mozna ho skus i jen vyndat a ocisit je magnetickej takl na nem bude tutove hromadka spon a trisek.
A cidlo teploty pro RJ (ne pro budik) by melo byt zezadu na sacim potrubi.
23:59:50
24.04.2010
martin.matess
hoši díky moc za info vše ozkouším a zase napíšu co a jak, jinak cívka byla měněna protože sme si mysleli že to je ona ale problém je stále stejný jak se starou tak s novou takže cívkou to nebude, jen jsem to prve nerozepsal, jinak snímač otáček najdu kde?? a to teplotni čidlo?? našel bych to ale když mi to tu někdo řekne tak ušetřím čas, díky moc za ochotu :)
23:46:03
24.04.2010
StepaNoFUN
-> martin.matess: Nová cívka neznamená dobrá... :-/ Bohužel už jsem tu měl několik aušusů... Pokud je to replika, tak nebrat. Sice je to levný, ale aby sis koupil rovnou 2 a po 14 dnech je chodil reklamovat... :-/
Čerpadlo je dobrý? A měřili jste tlak paliva? Měl by mít 1,6 bar a po 5ti minutách by neměl o moc klesnout (při vypnutým zapalování).
Dále snímač otáček... Může to dělat. I když tohle spíš vypadá na regulátor tlaku paliva (případně čerpadlo)...
22:30:19
24.04.2010
lacko
alebo hadica co ide do posilovaca brzdoveho ci niekde nie je derava aj tobol problem
22:24:28
24.04.2010
lacko
spravit diagnostiku riadiaca jednotka a cez pocitac sa da zistit a nastavit hodnoty a ten by mal ukazat kde sa to sere na klapku pouzivam sprej moze to byt aj cidlo volnobezne
22:09:36
24.04.2010
lacko
nevsimol som si
22:05:40
24.04.2010
suri
-> lacko: test čerpadla sa robí trochu inak ako prstom ale nevadí , s týmto čerpadlo nemá nič a ešte k tomu píše že je ok
22:03:03
24.04.2010
lacko
da sa to napojit na pocitac tam ak je to striekacka ja som rano nastartoval vpohode dosiel som na kryzovatku vpohode ked som zacal kvaltovat zdochlo to odislo mi cerpadlo ono sa toci ale nema taky vykon ak to vies dat na pocitac niekomu musi bit motor natoceny to plati u jednobodovych striekackach ak ti neukaze ziadnu chybu treba odmontovat benzinovu hadicu zapnes zapalovanie vtedy roztoci cerpadlo a uvidis akym tlakom ti dava benzin automechanik kamarad ak mas takeho by mal vediet od oka ako to ma striekat ja som mal tento problem lavou nohou som brzdil a pravou som sa hral splynom aje nakoniec som musel kupit to cerpadlo mozno budes mat inde problem
21:52:44
24.04.2010
suri
-> darklord: lambda nemá na to vplyv , -> martin.matess: vyčistiť svorkovnicu snímača otáčok , vybrať ho a očistiť od bordelu a skúsiť ak nie vymeniť za iný dobrý na skúšku , rozdelovač ked chytíš palec nemá veľkú volu ? nerachtrajú už rozvody? inak chcelo by to diagnostiku a pozreť ako pracuje snímač teploty to večšinou robí ten sytič
20:05:09
24.04.2010
darklord
lambda a cidlo teploty (teda obidve) su v pohode?
20:00:43
24.04.2010
Jarda/felda
-> martin.matess: HALL, klapka to nejni ta by to mohla dělat až u MPIčka
19:46:09
24.04.2010
CadLubeen - zrušená registrace
Klapka
19:42:21
24.04.2010
martin.matess
tak mám přátelé problém s fanoušem, strýc má fanynu 50kw špric, a ona ač je nová cívka, pumpa paliva je ok, svíčky nové, benzínu půl nádrže, nový vzducháč atd atd, tak špatně startuje a když už startuje tak nedrží volnoběh - jakoby nešel sytič a když se drží nohou plynem takse udrží, následně jak se trochu prohřeje a měl by jakoby padat -ubírat se sytič nebo to vyhodnocuje ECU a ubírají se otáčky tak zdechne a nejde ani za boha natočit - až druhý den když je zas studený, nenapadá někoho co stím?
Extreme Tyres