105tka střílí zpět do sání..

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 19.04.2010 do 24.04.2010, založil/a jtlustos
řadit dle data
11:30:29
24.04.2010
jtlustos
a je opraveno6 nakonec to byl pootocenej rozdelovac1 ale zahadou mi zustava, ze to delalo i s puvodnim rozdelovacem8 ale tam asi byla chyba ze tam byla silena vule, a palilo to jak chtelo6 diky vsem za rady4 5
01:59:50
24.04.2010
kamikaze
-> lacko: Každej válec je v horní úvrati dvakrát za cyklus. Mohl by tak otočit rozdělovač o 180°. To ale pozná podle ventilů, což je práce navíc. podle mě je to moc velkej předstih a pálí mu to při nezavřenym sacim ventilu. Taky se mito už povedlo, nastavoval jsem podle blbý risky40
20:18:03
20.04.2010
Rider skoda
Moc velky predstih nebo ve spatnem poradi zapojene kabely ke svickam.
09:35:34
20.04.2010
lacko
ked tak vyber sviecku na prvom valcy dobry je dlhsi tenky srobovak nastav piest do hornej uvrati budes citit ked bude hore a pozri kam ti ukazuje palec na rozdelovaci je ryska to by mal byt prvy povol rozdelovac zapni zapalovanie ale musis dat dolu veko aby si videl na odtrhove ramienko otoc snim do prava a pomaly toc do lava ked preskoci iskra na ramienku zastav a malicko spet ak ti ta remenica neukazuje co ma aj piest ked je vhornej uvrati na remenici si mozes spravit znacku na nule a mozes nastavovat podla stupnou ake si nastavis a postup ten isty mne to startovalo dobre ale moze tam bit aj iny zadrhel karbik
23:48:59
19.04.2010
easy136
mas tam seriovu remenicu ja som mal problem ze som dal druhu remenicu neviem ani z coho to je a riska mi nelicovala z kajlikom takze som tam mal asi tak 15 stupnov rozdiel a ked som mu dal zakladny predzapal 5 stupnov tak som mal prakticky 20 stupnov a lisaje jak hovado z karburatoru ak mas seriovu tak sa riad tim co tu vravia chalani 3
23:37:16
19.04.2010
darklord
bud predstih naprd, pripadne otoceny rozdelovac, ak je to kontaktne zapalovanie tak by som este podozrieval kondenzator na rozdelovaci
20:19:10
19.04.2010
Gemini
zle nastaveny predzapal....
19:34:05
19.04.2010
105
1 pist do horni uvrati, vytahnout rozdelovac i s nahonem a nasadit tak aby ukazoval na sroub hlavy + seriditz predstih
19:32:11
19.04.2010
jtlustos
Ahoj, mam problém se 105kou, mam ji doma na seřízení před STK. Problém byl, že při jízdě, při zahrátým motoru šíleně cukala, bez výkonu, kopec stěži vyjela na dvojku... Proto jsem, vyndal svíčky, vyměnil za jiné dobré, se správně nastaveným odtrhem. Potom jsem vyčistil rozdělovač, seřídil odtrh na kontaktech. Nakonec jsme seřídil předstih. Od tý doby motor ne a ne chytnout. Po několika hodinách znovu seřizování jsem nakonec vytáhl rozdělovač a zjistil jsem ze dole to ozubeny kolo oproti vačce rozdělovače má půl otáčky vůli... Tak jsem tam hodil jinej rozdělovač, seřídil a nic, Tak jsem udělal ventilový vůle, který na výfukových nebyli žádné. Pořád při startu střílí zpět do sání. Muj názor je, že jsou zaklepaný výfukový ventily resp. sedla... už vážně nevím co s tím...sundání palice mě asi nemine....jinak samozřejmě jiskru hází, a zapalování jde jak má, ale při startech se to chová jako kdyby to jiskru nemělo...10
Extreme Tyres