Jikov Od - ventilky

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 14.03.2010 do 14.03.2010, založil/a palinator
řadit dle data
20:15:17
14.03.2010
palinator
-> ferrari:
Já to kotlil tak, že jsem pak byl zralej na detox... 3
Ale docílil jsem toho, že teď to prakticky neutíká, možná jen minimálně. Dá se to považovat za vyřešený problém nebo pokud byly s ventilky problémy, jsou zralé na výměnu? Aby až nastane provozní stav, tak aby se zase nezesraly.
18:44:03
14.03.2010
ferrari
Tie ventilčeky sú rovnaké, len sú otočené naopak...malo by to tesniť dosť, nemalo by to ísť prefúknuť pľúcami (teda, možno na plný kotol hej, ale zas, aby ti oči nevyliezli .-)) )...
13:38:17
14.03.2010
palinator
Tak jsem si už odpověděl sám. Pumpu jsem testoval rozdýcháním (skrze ní jsem dýchal3) A podle toho jestli jsem foukal a sál do výstupu a vstupu jsem zjistil, že mi ty ventilky těsní oba jen jak se jim zrovna chce. Občas na pumpu hraju jak na flétnu a jindy je to jak má být. Momentálně to těsní tak, že to podfukuje na vstupu jen když saju co mi plíce dovolí.. Jak moc to má těsnit? Radši asi celej ten vršek vyměnit, že?
12:05:32
14.03.2010
palinator
Zdravíčko,
prosím pěkně jak poznám, že ventilky v pumpě pracují jak mají? Mám jí momentálně rozebranou na stole a dumám, co je zpětnej a co je ten druhej. V jednom je vidět pružinka. Když jsem prostor víka naplnil ředidlem a ze strany výstupu do něj fouknul, tak šly bublinky z toho bez pružinky, vytek z ní benzín a to ředidlo pomalu vyteklo výstupem ven.
Extreme Tyres