-> dominique: ten co sem dal stojí 300,- což je plus mínus autobus 12E
a navíc kdyby ses kouknul tak vidíš že je to silonová vložka a v ní silentblok z ramene což nejni problém udělat
18:41:40 17.01.2010
werty
-> dominique: Možná jsem to jen špatně pochopil případně se omlouvám... Ale podle toho co jsi napsal mi z toho vychází že máš pocit že jsou pouze dva silentbloky a to vodní pumy a převodovky. O tom že existuje i spodní silentblok teda víš? Pokud bys nevěděl tak myslím toto sklad.obrazku.cz/obr15760
9_001.jpg Jinak "telefon" a jeho stav má enormní vliv jelikož tlumí torzní výkyvy motoru... pokud je ve špatném stavu nebo tam dokonce není případně je uvolněný pak bych začal právě u něj.
18:33:53 17.01.2010
dominique
-> werty: Tak to ti neviem povedat nevedel som ze to moze mat vlyv.Ale presne toto som sa chcel dodatocne spytat ci existuju nejake priciny(okrem toho ze silentblok je turecky smejd).
18:27:24 17.01.2010
werty
Nebude lepší místo neustále výměny silentbloku najít příčinu toho proč odchází? Co takhle spodní vzpěra motoru tzv. telefon... v jakém je stavu?
18:25:04 17.01.2010
dominique
-> petr s: 35 ale aj tak nechapem.Na favorite je jeden motorovy silentblok a jeden prevodovkovy silentblok.-> afro100: Ano menim len jeden a vsetky to myslis len ten druhy ale ten je origo od vyroby a ten drzi.Ja mam problem s nekvalitnymi dielmi ako mi suri vysvetlil za co mu dakujem
18:19:13 17.01.2010
afro100
-> petr s: lenze on zrejme meni stale len ten jeden
-> dominique: najlepsie by bolo vymenit vsetky za nove
18:18:01 17.01.2010
petr s
-> dominique: Ale 5x7 je kolik?
18:13:04 17.01.2010
dominique
-> Jarda/felda: Ak by si si precital poriadne moj prispevok tam uvadzam ze viem ze tvrdy rally silentblok existuje ale porovnaj si cenu 30E oproti 7E za obycajny.Nema zmysel
Mam problém na Favorite(43kw karburátor).Ide totiž o chronické utrhavanie silentbloku vodnej pumpy.Mam tam už 5. kus od štyroch rôznych predajcov.Silenblok sa netočí v puzdre ale jednoducho sa rozsype vo vnútri .Šiesty kus čo mam doma som vyplnil cely silikónom.O tvrdých rally silenblokoch viem ,nemusite posielat odkazy ale na FAV/FE tvrdý silentblok vodnej pumpy stoji 20E + 10E poštovne z Cz, takže to nepripadá do úvahy.Myslite si že pomoze vyplnenie obyč.silentu?