1.6mpi divná závada

prohledat
17 příspěvků (zobrazeno 1 až 17) od 10.01.2010 do 18.01.2010, založil/a El_Burro
řadit dle data
09:15:48
18.01.2010
auto-point
VAG žádné závady nehlásí?
14:39:32
17.01.2010
VooDoo- Ondris
-> El_Burro: já být tebou tak si pujčim nějakou větší baterku aspon na zkoušku...jak sem psal ten problém s mamči félou...
23:17:40
16.01.2010
chruno78
tento isty problem som riesil asi pred pol rokom na koniec som cez Pc zistil ze je chyba u vedenia kostry na zapalovaci transformator ten konekror co k nomu ide uz je vykyvany treba ho napnut do jednej strany lebo ako je uvolneny tak sa odpaja. skus a uvidis. skus pri nastartovat a potom s nym pohybat. ked to skape tak by to malo byt ono
20:10:25
15.01.2010
El_Burro
Tak jak mi to předtím házelo normálně jiskru od svíčky tak sem koupil nové svíčky ale už to nehází ani ty staré tak nevím co to zas je10
09:09:44
14.01.2010
Labros
-> VooDoo- Ondris: -> El_Burro: na tom není nic divnýho, protože jak napětí poklesne pod určitou hodnotu, tak řídící jednotka je mrtvá a není schopna dát ani signál vstřiku.
S dobrou baterkou nesmí napětí při startování poklesnout pod 9V. To ještě s rezervou stačí i řídicí jednotce. Viděl jsem ale baterku na který napětí šlo k šesti voltům v okamžiku rozeběhu startéru.
22:28:06
13.01.2010
El_Burro
-> VooDoo- Ondris: Mě spíš taky překvapuje že jakmile je ta baterka už trochu vybitá ale jako že to startér ještě utočí ale pomaleji tak už to prostš nechytne.To třeba Favorit ještě šel nebo to byla 120 teď nevim
20:50:35
13.01.2010
VooDoo- Ondris
-> El_Burro: ještě co se stalo u mamči fély tak že to nešlo nastartovat...koukal sem a taky vše vpořádku, tak jak sme startovaly a startovaly tak sme vybyly baterku tak jsem ji vyměnil za jinou, větší...a auto hned nastartovalo...Tak sem nabyl starou baterku, dal do auta, 3x nastartoval a pak ani nic zas... Ale nechápu když normal startér točil proč auto nechytlo??? zkus dát jinou baterku...
20:29:09
13.01.2010
Tampajs
-> El_Burro: od čerpadla pravděpodobně přímo do vstřikování (lišty)
18:08:13
13.01.2010
Labros
-> El_Burro: a možná ještě chvilku počkej a pak to zkus znovu, jestlis měl špatně nasazenej ten vysokonapěťovej kabel tak se ti zamáčely svíčky a chce to počkat, až vyschnou.
18:05:20
13.01.2010
Labros
-> El_Burro: špatnej tlak paliva v liště? kolik toho teče z obtoku na regulátoru tlaku paliva?
17:38:37
13.01.2010
El_Burro
Tak filtrem to neni protože než jsem ho sundal tak jsem povolil hadičku předním a zkusil zapnout klíček aby jelo čerpadlo a do kanystru mi normálně vystříklo hodně benzínu takže sem kupoval filtr zbytečně :( ,pak jsem koukal na svíčky a ty jsou cihlové a i od benzínu se mi zdá.Když jsem koukal poprvé jestli hází tak svíčka neházela ale hodně to jiskřilo tam pod Řj jak vede kabel k rozdělovači,potom jsem ho zatlačil a na druhý pokus házela svíčka.Svíčky sice už hází ale auto pořád ne a ne chytnout já už nevím co by to mohlo být:(
15:51:21
13.01.2010
El_Burro
-> Tampajs: kam teda vede ta hadice od čerpadla z nádrže?
22:35:02
12.01.2010
Tampajs
-> El_Burro: Z hadičky co jde do aktivního uhlí ale nic nemá vytejkat4
21:58:39
12.01.2010
El_Burro
Tak jsem odpojil hadičku co vede z čerpadla přes filtr k nádobce s aktivním uhlím a nechal čerpadlo párkrát načerpat ale z hadičky nic takže asi bude ucpanej filtr.To by možná vysvětlilo že to staré čerpadlo už to neprotáhlo a když jsem tam dal to nový tak to ještě protlačilo ale jen chvíli takže asi koupil filtr.V tý zimě to bude něco venku3
14:54:43
10.01.2010
El_Burro
-> VooDoo- Ondris: Tohle neběží vůbec no ale taky si myslim že to bude někde v palivové soustavě
02:00:47
10.01.2010
VooDoo- Ondris
-> El_Burro: něco podobného dělala mamči féla 1,6ka protože bylo prohnilý benzínový potrubí tak si to přisávalo vzduch místo paliva...přestala fungovat na cca 4vteřiny ale zase chytla a jela...samozřejmě se to opakovalo ale poté vždy to jelo...ale nemyslim si že by to byl podobný případ...ale zkontroluj těsnost palivového potrubí jestli je vše OK
01:50:43
10.01.2010
El_Burro
Zdravím,včera se mi stala zvláštní věc jedu jako vždy jednu rovinku ve vedlejší vesnici a najednou auto přestane bežet jako kdybych vypnul klíčky vůbec to nereagovalo na plyn na nic tak jsem to zkoušel startovat ale bez úspěchu,pakjsem to zkoušel roztlačit z kopce a auto běželo jen na volnoběh při přidání plynu motor zhasl.Vyměnil jsem palivové čerpadlo v nádrži jelikož jsem na něj měl podezdření kvůli jeho divnému hlasitému zpívání.Po výměne auto chytlo a já se radoval že je po problému ale po ujetí asi 5 km domu a pak když jsem odjížděl tak to samé zase přestalo úplně reagovat ani volnoběh nic.Čerpadlo normálně běhá a dává,pojistky taky v pořádku.Nevím si rady poraďte prosím co to může být
Extreme Tyres