25 příspěvků (zobrazeno 1 až 25) od 09.12.2009 do 10.12.2009, založil/a Schejby
řadit dle data
18:55:21 10.12.2009
Schejby
No a za co tu asi platím co zbyde si rozdělí a kdo říká že ne kecá.A sponzoring srazu haha no nic pánové tady končíme běžte si povídet třeba na hlavní nádraží zdar
21:50:08 09.12.2009
AZmotor
-> darklord: peněz je málo, práce žádná, vydělávat se musí.
21:32:08 09.12.2009
darklord
-> AZmotor: ideme zakladat biznis?
21:29:41 09.12.2009
AZmotor
V tom případě zpoplatňuju rady:
Dobrá rada 150kč
Rada 70kč
Špatná rada 20kč
Asi takhle na internetu najdeš tisíce věcí ale mizivé procento je pravdivé.Proto to zkouším tu,ale jak je vidět tady tyhle stránky jsou dobrý tak možná na to něco nakoupit jinak nic a páni moderátoři by s tím měli něco dělat když je za to platíme.
17:17:15 09.12.2009
darklord
-> Schejby: internet mame od toho aby sme na nom pozadovane udaje (teraz slo fakt o udaje a nie o nazor) nasli, v pripade ze chceme nazor, konkretnu radu (ktoru sa nam pomocou vyhladavania nepodarilo najst) tak sa opytame na fore (v pripade ze uz niekto rovnaky problem neriesil - tiez sa to da najst). a nehnevaj sa na mna ale ked ani nepohnes brvou aby si nieco nasiel a len chces aby to niekto hladal za teba... odporucam precitat Ezopove bajky
Pánové já nevím co vám je tady na virtu je to čím dál horší
Já jsem totálně v klidu jen mě serou ty blbý kecy stylu si to najdi apod.od toho jsou fóra ne abych se zeptal a ne něco pofidérního hledal
-> AZmotor: To nebylo mířený na nikoho konkrétně jen se tady čím dál častěji s tím setkávám.
-> Schejby: mam tu opravdove udaje i sve zkusenosti ale proto ze jsem tu mistni machr co by toho mohl moc vedet a mohlo by to pak stat za hovno tak si nas*r a sežen si od někoho kdo tomu rozumí líp..
15:34:33 09.12.2009
Schejby
-> darklord: já bohužel nejsem jeden z těch "virťáků" řekl bych spíše antivirt a na těchto stránkách jsou samí chytrolíni co mají nejlepší auta se super technikou pravopisem pojď mě jebat apod. jsi toho příkladem
15:30:14 09.12.2009
Schejby
-> Nwkt: No to by bylo rozumný ale nikdo se vás nedoprošoval že to máte hledat vaše blbost já se pouze ptám jestli to tu někdo neví a když se vám něco nelíbí tak sem nelezte asi tak
15:29:07 09.12.2009
darklord
-> Nwkt: no mozu dakovat vsetci takyto "virtaci" ze som neni moderator. to je obcas o nervy.
No to víš že jo ty pane chytrej.Ty by ses měl zavřít do garáže a to na hodně dlouho a ne sedět tady u virtu na tvém zanedbaném autě je to dosti znát to vysedávání.
Já potřebuji pomoc a ne kecy od bandy čůráků kterých je tu víc než dost.Tak kdo máte doma nějaké dokumenty prosím o pomoc.Já potřebuju opravdové údaje a ne ty od místních machrů co vědí všechno pak to podle nich člověk udělá a stojí to za hovno.
14:54:11 09.12.2009
darklord
-> Schejby: tak chod do garaze a neotravuj tu s vecami ktore si kazdy iny clen najde sam.
Vi tady někdo jak na seřízení karbu Polmo dával se na 126p nevím přesně označení myslím 34DCHD nebo tak potřebuju znát výšku hladiny plovákové komory dík a základní nastavení