Niekoľko otázok felicia

prohledat
52 příspěvků (zobrazeno 51 až 52) od 04.12.2009 do 07.12.2009, založil/a RottenAngel
řadit dle data
09:59:22
04.12.2009
Jakub M.
-> RottenAngel:
ta žárovka v přístrojovce má 2W? ... zkus tam dát to co je ve feldě... myslím že 1,2W ...
09:52:36
04.12.2009
RottenAngel
Zdravím, mám Rapid 130 s motorm felicia, BMM vstrek 40kW.
Otázka č.1
Moja prvá otázka znie, existuje na feliciu nejaký výhrev od výfuku rúrkou do filterboxu? Mám pôvodný vzduchový filter, no nemám zapojené tie tenke hadicky, ktoré zrejme odvládajú prepínanie medzi tými otvormi, z ktorých saje vzduch. Trvá totižto príliž dlho kým sa motor zahreje. Správne sa domnievam, že stačí zapojiť hadičky a prirobiť tam tú hadicu, nakoľko je tam na to otvor a bude to rýchlejšie zahrievať?
Otázka č. 2
Problém s dobíjaním. Otočím kľúčom do polohy 1, zasvieti kontrolka dobíjania a mazania, čerpadlo nasaje a vypne. Štart, čerpadlo ide, mazanie zhasne, no dobíjanie stále svieti, stierače idú pomalšie ako by mali, pridanie plynu, otáčky nad cca 1200 kontrolka zhasína a v celom systéme dochádza k poskočeniu napätia, svetlá svietia o čosi viac, stierače idú tak, ako majú. Čerpadlo vydáva nepríjemný vysoký zvuk. Pokým nevypnem motor, všetko funguje ako má. Po opätovnom naštartovaní sa proces opakuje. Čím tento problém môže byť spôsobený? Reglér na alternátore? (Felicia 70A, vstavany reglér).
Žiarovka v prístrojovke vymenená za 2V.
Podotázka: Ak by to bolo spôsobované reglérom, je potrebné pri výmene meniť aj uhlíky? Ako na to? S alternátorom som ešte nepracoval.

Ospravedlňujem sa za rozpísanie, za rady ďakujem.
6
upraveno 2x, naposled 04.12.2009 10:41:52
Extreme Tyres