vzduchovy filter (nie na auto)

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 14.06.2009 do 15.06.2009, založil/a PeterP136
řadit dle data
23:49:20
15.06.2009
PeterP136
-> peti: Tak to teda skusim vyprat. Ale do leja to macat nebudem, staci ze sa teraz vykupal v benzine, smrdel este dva dni. Natieklo don pri obrateni kosacky a mne bolo podozrive ze z nej nic netecie :).
10:55:20
14.06.2009
peti
-> PeterP136: tak ja mam tiez v kosacke molitanovy filter a mam tam napisane, ze sa to ma normalne vyprat v nejakom saponate, potom necht vysusit a namocit do motoroveho oleja a dobre vyzmichat, troska po nastarovani cmudi, ale iba chvilku, ja som to to takto robil neraz a je to ok, inac ktomu inemu filtru , raz som to skusal nahradit kuskom filtracnho paiera z nejakeho filtra co som mal doma a az som sa cudoval ale ten motor nevladal tahat cez ten papier vzduch4
00:53:10
14.06.2009
PeterP136
Zdravicko neviete mi poradit ako by som mal poriesti vzduchovy filter na tatosa s objemom 47cm3 vykonu (papierovo) 4kone (alebo kW uz neviem) s vrtulou na spodku? cize na zahradnu kosacku. Ten molitanovy je uz spinavy az cierny, zospodu zatial este biely. Neviem ci to ma vyznam prat. A nechcem kupovat nejake predrazene "zahradne" seciality. Znacka ani neviem proste cina, ale funguje (aj ked bolo treba trosku upravit klinovy remen na pohon pojazdu, teda viest ho inakade nez ho montovali, asi som ho zalozil tak ako to navrhli vo vyvoji len sa to niekde muselo cestou do vyroby stratit :) ).
Zatial mi to vychadza na ar271 len ho nejako upevnit navrch, je totiz nizky a vnutorny priemer ma maly. Ale skor by som bral nieco co by sa voslo do povodnej plastovej nadobky, lenze ta ma tak 10x6cm na vysku tak 8cm a idealne naveky alebo aspon s vacsou zivotnostou nez ten molitan.

Viem trosku blba otazka, a nie prave od skodoviek ale mozno je tu nejaky hracickar ktoreho bavi zlepsovanie pristojeckov a roznych mechanizmezeckov 6 .

Chel by som tomu poriesit aj vyfuk nech je to tichsie ale na to nemam plech a neviem ci existuju aj malicke vyfuky a na ake potvory sa take vyfuky vyrabaju.
Extreme Tyres