skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
custom vacka a referencie+tesnenie
15:47:59
29.04.2009
29.04.2009

Saky
-> KMSport: myslis ze tady najdes nekoho kdo by si nechavall delat vacku dle vlastniho navrhu, a pokud ano ze tu samou vacku nechaval delat u vic vyrobcu aby zjistil rozdil? -) dost naivni predstava ze by nekdo takovy tady byl.. osobne si myslim ze navrhnout vacku tak aby fungovala tak jak ma tady umi max par lidi, a spis jen tak v teoreticke rovine.. prakticky ymslim ze asi nikdo.. vetsina lidi rozeznava vacky pouze casovani a vic o tom nevi nic. .ale to je fuk. .k tve otazce jedna vec je vacku navrhnout a vyrobit a druha vec je kopirovat jiz vyrobenou vacku.. motoraru ktere vyrabeji vacky druhym zpusobem je spousty ale takovych kteri udelaji i z vlastniho navrhu zas tak moc nebude. .a Cepek bude jeden z nich.. zajdi za nim dohodni si schuzku a nebudes sklamanej... a stejne si myslim ze nakonec pristoupis ke koupi jeho vacky.. pokud tedy zvladnes jeho cenovou hranici.. "stejne" vacky se daji koupit i jinde.. a proste jako se vsim u vetsiny rozhoduje cena..
15:41:25
29.04.2009
29.04.2009

Saky
-> Alenka: no nez se mnozi nauci to co umi treba Cepek tak na to potrebujou X zivotu a hlavne spoustu penez.. neverim tomu ze nekdo je schopen navrhnout vacku takhle z voleje tak aby byla lepsi nez nejaka jiz cepkova "vyzkousena" a pokud to nekdo umi a jiz realizoval tak jiste vi kde se takova vacka da udelat.. nemyslim si ze si dnes neni mozne vybrat z toho co nabizi trh ..
15:21:43
29.04.2009
29.04.2009

vhml
-> Alenka: jsem se uklepnul o písmeno 

12:48:07
29.04.2009
29.04.2009

Alenka
-> vhml: on už je Čepek po renovaci? Když jsem ho viděl naposled, tak se mi zdál, že je docela zachovalý, v původním stavu 
Ono, to co znají ti motoráři se může naučit každý z nás, jediný rozdíl je v tom, že oni mají prostředky jak svoje nápady dostat do praxe a větší praktické zkušenosti. Takže pokud někdo ví co chce, ví jak se toho dá dosáhnout a chybí mu jen možnost to vyrobit, tak nevidím důvod, proč platit někomu jinému kromě nákladů na výrobu i za používání jeho hlavy, když lze použít vlastní.
-> KMSport: abych nebyl úplně mimo téma, znám člověka, co si nechal vyrobit pár vaček podle vlastního návrhu, tak se ho můžu zeptat, kdo mu to dělal a jak byl s prací spokojen a případně to potom napsat sem.

Ono, to co znají ti motoráři se může naučit každý z nás, jediný rozdíl je v tom, že oni mají prostředky jak svoje nápady dostat do praxe a větší praktické zkušenosti. Takže pokud někdo ví co chce, ví jak se toho dá dosáhnout a chybí mu jen možnost to vyrobit, tak nevidím důvod, proč platit někomu jinému kromě nákladů na výrobu i za používání jeho hlavy, když lze použít vlastní.
-> KMSport: abych nebyl úplně mimo téma, znám člověka, co si nechal vyrobit pár vaček podle vlastního návrhu, tak se ho můžu zeptat, kdo mu to dělal a jak byl s prací spokojen a případně to potom napsat sem.
11:00:42
29.04.2009
29.04.2009

vhml
-> KMSport: nechci rýpat, ale myslíš, že tu vačku vymyslíš lépe, než renovovaní motoráři jako např v motorexcelu?
11:00:09
29.04.2009
29.04.2009

Kapřík
-> KMSport: no tak napiš co od toho motoru očekáváš, na co má být, životnost, výkon, do čeho atd. atd... Co je podle tebe "ostrý motor"? Pak ti možná někdo poradí...a taky kolik jsi ochotný za tu vačku dát
Výrobců je moc a lepší se poradit přímo s nimi
Výrobců je moc a lepší se poradit přímo s nimi10:14:02
29.04.2009
29.04.2009

MATTESS
-> KMSport: asi budeš muset zaslat poptávky, oslovit sám pár firem
09:29:34
29.04.2009
29.04.2009

KMSport
No tak porad 

09:24:23
29.04.2009
29.04.2009

gabo000000 - zrušená registrace
-> KMSport: az tak nikto by som netvrdil
09:19:08
29.04.2009
29.04.2009

KMSport
Kapřík faster 29.04.09 07:17:30 napsal:
Použij vyhledávání..je toho tady tuny..snad každé 10 téma je
o vačce. Tak čti a hledej
Třeba tady skoda-virt.cz/cz/.../9738 9-vacka-28
0-nebo-260-zdvih-od-koho- za-kolik/
Jinak tohle je ožehavé téma a každý ti doporučí něco jiného
Diky za link ale mna nezaujima vykecavanie o poloseriovych vackovkach v seriovych motoroch a o tom kto co a koho kopiruje... jasne som napisal ze si chcem dat vyrobit - to znamena ze ja zadavam vsetky parametre a vyrobca mi taku vyrobi,zaujima ma kto mi to vobec vie vyrobit,dalej kto to vie najlepsie pripadne kto je aky drahy,presny,rychly...
To tu nikto nema vlastnorucne stavany ostry motor? Tym slovom ostry nemyslim seriovku ktora umiera pri 7000...
Vdaka za kazdy nazor a podelenie sa so skusenostami.
Použij vyhledávání..je toho tady tuny..snad každé 10 téma je
o vačce. Tak čti a hledej

Třeba tady skoda-virt.cz/cz/.../9738 9-vacka-28
0-nebo-260-zdvih-od-koho- za-kolik/

Diky za link ale mna nezaujima vykecavanie o poloseriovych vackovkach v seriovych motoroch a o tom kto co a koho kopiruje... jasne som napisal ze si chcem dat vyrobit - to znamena ze ja zadavam vsetky parametre a vyrobca mi taku vyrobi,zaujima ma kto mi to vobec vie vyrobit,dalej kto to vie najlepsie pripadne kto je aky drahy,presny,rychly...
To tu nikto nema vlastnorucne stavany ostry motor? Tym slovom ostry nemyslim seriovku ktora umiera pri 7000...
Vdaka za kazdy nazor a podelenie sa so skusenostami.
07:17:30
29.04.2009
29.04.2009

Kapřík
Použij vyhledávání..je toho tady tuny..snad každé 10 téma je o vačce. Tak čti a hledej
Třeba tady skoda-virt.cz/cz/.../9738 9-vacka-280-nebo-260-zdvih -od-koho-za-kolik

Třeba tady skoda-virt.cz/cz/.../9738 9-vacka-280-nebo-260-zdvih -od-koho-za-kolik

00:44:52
29.04.2009
29.04.2009

KMSport
Ahojte,potrebujem dat vyrobit vackovku,zaujimaju ma vase nazory na vyrobocov, napr. Albrecht,Excel,pripadne ini... Ako su na tom s presnostou,zivotnostou,sc
hponostou dodat presne to co ziadam,kto je ako drahy,pripadne porovnanie dvoch vaciek od roznych firiem v rovnakom/samozrejme zdravom a ostrom -nie seriovom ci poloseriovom motore ak to uz niekto skusal,verim ze ano.. Poprosim aby sem pisali len ti ktori maju realne skusenosti,nazory typu pocul som ma nezaujimaju. dakujem. Este by som potreboval poradit kto vyraba celomedene tesnenia,diky za kazdu radu.