Druhý válec nejede

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 12.04.2009 do 13.04.2009, založil/a Fity
řadit dle data
21:17:40
13.04.2009
Mirek MBG
-> Fity: Tenhle problém mám já na Garde, akorát na 4. válci. Jsou to podpálený ventily. Nastartuju, nechce držet volnoběh, a když jo tak hodně houpou obrátky a do 2500 ot. jde "na tři" od 2500 se ten 4. chytne a už jde na všechny 4 válce. Já být tebou, zkusím ty ventily vyměnit.
00:30:37
13.04.2009
matisek
-> Fity: Tak tak ako píše BeBe ale naozaj to tam strekni nie len vyliat aby sa olej dostal aj na tú vyššiu stranu válca lebo motor je naklonený.Na vytiahnutej hlave som to skúšal tak že som ju dal opačne na stôl a nalial benzín do všetkých spalovákov a ak je niekde zlý ventil to uvidíš že odtial ten benzín rýchlejšie vytečie.Hlava ale pôjde dolu tak či tak.
23:36:33
12.04.2009
BeBe
-> Fity: zmerat tlaky potom streknut trochu husteho oleja do valca a zmerat este raz,ked stupli, tak su to kruzky, ked nie tak ventily - na 90% to plati,inac rozobrat.
19:55:15
12.04.2009
Fity
-> matisek: mám to samé... když jej vyhodím, auto začne tarokovat víc ale ne jak u ostatních válců. Včera jsem při laborování jednu kopačku chytil, kurva to byla šleha3 .Takže zítra to asi neklapne ale v úterý jde hlava dolů a jdem hledat závadu. Těsnění jsem už párkrát dělal ale podpálené ventily ještě nee. Jak to poznám jestli to je ventil či je to v pístu?
17:30:20
12.04.2009
matisek
-> Fity: No ja to mám tak že ten válec páli, pretože ked vytiahnem za chodu motora kabel zo sviečky tak sa otáčky znížia ale ani zdaleka nie tak ako ked ho vytiahnem z inej sviečky.No ale proste nemá tlak.Takže aj ked páli , namá výkon.Ak by si to skúšal bacha na kopance chyť ho do nejakých kombinaciek.Este by si mohol skusit prehodit na ten valec sviečku z iného valca aj z káblom ak ti knej dočiahne ak sa situlácia nezmení budeš mať istotu že sviečka aj kábel je dobrý.
17:00:59
12.04.2009
Fity
-> matisek: mě se do toho nehce ještě víc. Měsíc jsem nemoh sehnat druhý motor, pak když ho seženu tak ujede 300kiláků a je v prdeli. Co by to mohlo ještě z elektriky být. Po rozdělovač to je v poho, do kabelu to taky jde a svíčky jsem zkoušel měnit a furt stejné. Zkusím někde pujčit ''príslušné zariadenie'' a jestli nebude tlak tak si to jdu hodit.
16:50:20
12.04.2009
matisek
-> Fity: Ak si si istý že elektrika funguje správne.Tak si bohužial uhádol.Takže bud ventil alebo zlepené-dolámané krúžky.Najlepšie urobíš ked odmeráš tlaki a ked to bude zlé tak hlava dole.Ja mám presne ten istí problém a strašne sa my do toho nechce.10
15:32:28
12.04.2009
Fity
Kolegové poraďte. Měnil jsem na svojí stodvacítce motor a asi po 300kilometrech začal pozvolna zlobit. Ze začátku přestaval držet volnoběh, začínal trošku kuckat až začal jet na tři válce. To vše během 20kilometrové jízdy. Včera jsem se do toho pustil, dal jsem jiný rozdělovač, seřídil jsem předstih, ventily, karburátor jsem vyčistil a přetěsnil, svíčky vyčistil a pořád to samé. Svíčka druhého válce je opálená, není zachcaná ale ten válec zkratka nejede. Čim to může být? Podpálený ventil, propálený píst či co?
Extreme Tyres