El.mag.ventil Bmm-jak zaslepit?

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 02.04.2009 do 03.04.2009, založil/a NOVON
řadit dle data
08:01:14
03.04.2009
NOVON
Tak jsem to teda zaslepil a je to o.k.,žádný hluk a připadá mi,že motor lépe reaguje v přechodech..Jsem teda spokojen a problém je vyřešen:-)..
10:01:43
02.04.2009
RomanT
-> NOVON: a jak si prisel na to ze je to tim ventilem? Pokud odpojis konektor, nestane se nic, jenom to proste nebude naabsorbované páry benzinu odpoustet do sani. Spravna funkce je takova, ze po urcitem case da jednotka ventilu pokyn, aby nejake mnozstvi benzinovych par, ktere jsou naabsorbované v aktivním uhlí v nadobce, vypustil do sani a s timto mnozstvi taky jednotka pocita. Ovsem kdyz bude odpojeny od kabelaze, nestane se nic, jenom se objevi chyba v pameti zavad. Ovsem problem nejspis bude ten, ze za timto elektromagnetickym ventilem smerem k motoru je jednosmerny ventil, ktery by mel dobre fungovat, protoze jestli ti propousti v obou smerech, potom ti v sani klesa podtlak a tudyma to sosa falesnej vzduch-mozna. Takze pokud chces tuhle hadici zaslepit, tak ji zaslep pred timhle jednosmernym ventilem a elektromagneticky ventil bych asi klidne nechal zapojenej. Ovsem stale je tu otazka, jestli je to opravdu timto systemem a ne necim jinym
08:48:31
02.04.2009
spartra
filtruje smrádek z benzinu doufám43
08:24:21
02.04.2009
NOVON
Zdar chlapi,mám fávo BMM a špatně mi funguje ventil u nádobky s aktivním uhlím..
Jaká je vlastně správná funkce tohodle zařízení a jde to nějak zaslepit?Při deceleraci při 2200 ot. to dělá kravál a cítím vibrace,taktéž při zátahu ve stejných otáčkách cítím pokles výkonu..
Extreme Tyres