Pomoc s Pierburg

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 26.03.2009 do 26.03.2009, založil/a Lukas/Fishmaster
řadit dle data
22:23:41
26.03.2009
Lukas/Fishmaster
Dakujem velmi pekne vyskúšam to a potom sa ozvem, v sobotu sa s tým pohrám ...67
12:38:19
26.03.2009
michalkatka
to bude objemový ovladač, pred štartom musí vzduchová prívera byť úplne zavretá, tesne po naštartovaní sa musí na 1-2mm pootvoriť... do tej membrány idú dve hadičky, jedna s temovenilu a jedna si ťahá podtlak spod klapky 1. stupňa... takže môže byť chyba v termoventile, ale častejšie býva zlá tá membrána objemového ovladača...
12:09:21
26.03.2009
Acryll
hlavne si skontroluj, ci ti nevypadol bimetal z tej packy, co ovlada cely sytic ...
a.. skus... potiahnut k sebe tiahlo plynu.. a pozri, ci sa ti pohne stupnovita vacka tak, ze ti zostane podopierat to tiahlo... a uvidis... :)
alebo...celkom dobry grif na zistenie toho prveho problemu co som spomenul... uplne vytiahni tiahlo plynu a skus pohybat tou vackou.. ak nekladie ziadny, alebo maly odpor pravdepodobne ti vypadol ten bimetal z toho "capu" alebo ako to nazvat...
09:54:49
26.03.2009
Lukas/Fishmaster
Zdravím všetkých znalcov karburátorov ...

Mám jeden problém s karburátorom Pierburg 2E3 ... motor mám 136+ostrá vačka (265) . A môj problém ... Ked naštartujem studený motor, tak mi nezapne sitič, zapne ho asi tak po 1 minúte vrčania ... Auto bez sitiča celé skáče, trhá z motorom, proste ide ako traktor, ale to bude asi tou chudobnou zmesou ... po tej 1 minúte ho zapne a normálne si drží vyššie otáčky ... len potom ho vypína dosť neskoro ...

V čom môže byť chyba?
1.Termoventil ?
2. Bimetal?
3.Ta cievka za bimetalom ?
4.Komplet sitič v prdeli?
5. Neviem .... poradte mi

Za každú radu dakujem ...22
Extreme Tyres