A minimálnu spotrebu som uviedol iba s jedného jediného dôvodu, a to, preto, že zopár členov sa s tebou dokáže hádať, že škodovku na plyn sa neoplatý mať, lebo to žere. A pod 7,5lit. nikdy nedokáže jazdiť ! (7,5 že je tiež dosť nereálne)
Ako niektorých poznám, tak nedokážu jazdit ani s lepším autom troška šetrnejšie a nedajú si ani poradiť.
A aby bolo jasno taktiež netvrdím, že na tú min. spotrebu stále a pravidelne jazdým!
King 10.03.09 16:51:04 napsal:
→ omeletka: Já se nehádám, ale jezdit v zákrytu za
kamionem, vypínat motor z kopce a jezdit reálnejch 80 prostě není nic pro
běžný ježdění a tos v prvním příspěvku neuved

Sa mi to tak strafilo, preto som išiel tak ako som išiel,mal som čas neponáhlal som. A nemáš to zajedno, či si to budeš frčať 100-150km/hod a potom budeš niekde čakať 2hodiny? ( aj na to niekto môže zareagovať, že šak si môžeš trebarz zdriemnuť
, alebo neak inač využiť čas, keď je kde a chce sa ti)A nemyslel som dolu kopcom vypínať motor, akože vypat klúčik. Mal som na mysli , že keď máš zaradenú rychlosť a nemáš stlačený plynový pedál (a spojku) automaticky sa ti LPG zastavuje a zapína (v aute uprava-aby som to nemusel vypínaťa a zapínať manuálne).
Alebo verziu elktronickú, ovládanú od otáčok motora (na škoďáre som ešte neskúšal- ale funguje tiež dobre. Dá sa to jednoducho spraviť aj s fav. digi. otáčkomera) .
Jasne, mohol som to tu rozpísať na stranu, ale verím tomu, že aj tak by sa našli taký čo sa budú chytať kadejakých detajlov a rozkuchávať to tu.
Asi preto som to napísal v jednoduchosti a v skratke.

Jinak moc díky za ochotu.

plyn do trouby benzin do nadrže