-> rolls: pretoze origo set budik stoji nejake peniazky a skusam ci sa to da vyriesit aj inak lacnejsie. navyse tie trojbudiky v kaplicke mi moc nepasuju a chcem to skusit vyriesit low - cost
-> vhml: cidlo tlakomeru oleja zigulakove je M14x1.5 ?
19:09:08 20.01.2009
vhml
Žigul má taky M14. Čidlo teploty do zátky nenarveš. Je třeba na hlavu zátky navařit šestihran, který bude provrtaný a mít závit na čidlo.
19:07:06 20.01.2009
rolls
mozno blba otazka...ale preco nepouzijes nejaky origo set budik + cidlo ale bastlis nieco?
18:37:27 20.01.2009
MOLSO
Takže problém ... favo motor. Olejový systém má 4 záslepky na bloku - na prsiach, pred filtrom a za filtrom - jedna využívaná na baroskop závit M16x volačo, a jednu pri prsiach a rozmer neviem. No a chcem použit na meranie teploty oleja klasicke čidlo teploty vody zo shade - M14x1,5. A tu nastava problém Chcel som z bývalej redukcie na olejové čidlo vyrobiť redukciu pre čidlo teploty. Pri prevrtavani na čidlo sa však privelmi stenčili steny redukcie a redukcia ma malú pevnosť a láme sa pri doťahovaní.
Poradí niekto o nejakej redukcii do bloku v ktorej je závit M14x1.5 ?
a další dotaz. nevie niekto aký závit má čidlo pre tlakomer oleja (budík) zo žigula 1500, 1600 ?