Pridam taky prihodu s rozvody fiat brava dislak znamej to ma sam ma servisek a pri 120tis km menil rozvody (podotykam ma ho opravdu tip top krasnej udrzovanej jak z venci tak zevnitr - fiaty ja osobne nemusim :o)) ale v pohode jeste si priplatil za znackovejsi sadu rozvodu namontoval vse zkontroloval - x krat klicem tocil motorem opet kontroloval jeste ujel naky kolecko okolo baraku bez krytu opet kontrola pohoda. Nasadil a druhy dej jezdil dojel akorad par km a zacla se ozivat napinaci kladka - nova!!! tak ven zas reklamace v pohode dali novou opet namontoval a vse okolo a zas vse ok tak jezdil asi dva dny po okoli jen a treti den do obcodu a kdzy parkuje tak najednou slysi tuk poink tuk tuk tuk a kutaleni a motor zhasl tak vystoupi a u obrubniku mu lezi jeho napinaci kladka) najeto 19km tak si to pozbiral a jeste i ten mechanizmus z pod auta odtahl si ho domu nandal starou napinaci kladku co mela odkrouceno 120tis km vse ok a milym prodavacum sel na reklamaci - vysipal jim tech xy soucastek na stul a jen cekal co se bude dit. S uzasem se ho ptaly co s tim delal - ale nastesti knim chodi velmi casto nakupovat tak to daly do pytliku a poslaly na reklamaci a daly opet novou - ukecal je ale ze chce obyc zadnou supr znacku a na te to nastestu (tuk tuk) jezdi dodnes a to je konc pohadky mile deti

Promin za zasirani.