-> petr s: jo to mě napadlo jako první zejtra na to kouknu já když to tam dával ten motor tak sem tu hadici nemoh nacpat mezi hlavu a tu trubku co vede z termostatu tak sem tu hadici trošku vořezal takže to bude možná tim...zpod hlavy voda takhle snad týct nemůže ne
21:45:28 04.12.2008
petr s
-> zidlik: Je tam hadice topení
21:09:24 04.12.2008
zidlik
myslim jako po přírubě motoru s převodovkou že teče voda ale vodkud to tam může na tu přírubu týct to nevim
21:08:17 04.12.2008
zidlik
-> U-Geen: to video zrovna nemyslim to akorát že se to stalo až po týhle tý votočce a to sem tomu moc nenakládal
21:07:27 04.12.2008
zidlik
jinak normálně sme dojeli domů a nic chladí uvařit to prakticky ani nejde se stim můžou dělat totální kraviny a nic takže nevim proč nás to takhle zradilo
21:05:54 04.12.2008
U-Geen
driftu? :-)))))
21:03:46 04.12.2008
zidlik
hodil sem pár driftů motor udělanej nový těsnění pod hlavou i pod svodama a sacim a najednou na nás přítelkyně křičí že se ztoho kouří tak řikám že to je určitě vo d gum a pak kouknu pod auto a teče tam voda tak pak votevřu motor a někde zezadu motoru teče voda ale termostat byl celej suchej ale když sem tam dal uplně hlavu a podíval sem se ta prostě po přírubě teče voda a vůbec nevim vodkud...to je asi blbost aby se takhle posralo těsnění pod hlavou aby tam vytejkala voda když sem těsnění dělal před měsícem....po tomhle se mě to stalo lehce tomu přidám plyn a je to vprdeli ale uplně normálně to chladí neuvařily sme to nic prostě pohoda nenapadá vás vodkud b to mohlo vytejkat