-> kadett: Dik. Pana z NDCA poznam dobre, vykupil som mu pred rokmi pri GO mnoho nepredajnych dielov. Len uz pred dvomi rokmi sa snazili zbavit vsetkeho suvisiaceho so skodarnami a vzdy ma presviedcal, aby som to "auto" uz konecne hodil do srotu :-)
23:12:51 07.04.2011
haso
-> Tomáš SK: na sustekovej maju zaujimave veci, ale musis im sadnut do oka...teda ja osobne tam nechodim, vzdy robia zo mna blbca...vzdy tam su nejaky servisaci a ked clovek daco chce porad sa do neho pustia ze to nema zmysel atd...nechodim...
ak daco chcem tak idem k zrkadlovemu haju, netusim adresu, tam je zapadnuta mototechna, nieco maju, nieco nie...ale sustekova je vzdy moja posledna volba
16:49:00 07.04.2011
disco_punk
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): zvláštne..bo na foto je papierová nálepka ktorá je cca 3týždne stará na betónovom stĺpe u nás na zástavke mhd
13:28:23 07.04.2011
kadett
-> Tomáš SK: v dubnici mas na zvazarme ..to je tam vzadu pri kauflande ....mototechnu ..a maju tam aj cosi na skodovky.... a este na novej je dobra ..tam dokaze kopu veci zohnat aj za dobru cenu...
13:14:29 07.04.2011
Tomáš SK
Co ta predajna na Sustekovej v Petrzke? Bol tam niekto z vas v poslednom case? Alebo u Lipeckeho v Trencine?
-> pistaa: Potreboval by som skor samotne sikme ramena :\ Nemusia byt samozrejme nove, stacia komplet zrepasovane a vystuzene. Ale to tam nemaju, tak sa nemusis bat. Kde je ten shop?
10:27:09 06.04.2011
pistaa
-> Tomáš SK: mau vselico ale ceny ze sa zblaznis.. a nekupis nic.. le maju hriadel do sikmeho ramna za 2 tis napriklad a take vecicky :)
09:19:44 06.04.2011
Tomáš SK
-> pistaa: Nehnevaj, lebo do NMnV o tyzden idem a vykupim ti vsetko len z trucu :-)
Ak to pojde, budem chciet robit chladiacu, palivovu sustavu a napravy. Ostatne veci podla potreby...
02:16:25 06.04.2011
pistaa
-> Tomáš SK: ja ti to poviem a ty nas vykupis nie?:) co je treba?
01:14:56 06.04.2011
Tomáš SK
Caute, po rokoch som opat ozivil skodovku, no mototechny, kam som chodil, uz nemaju skoro ziadne diely na S-1xx. Kam chodite vy (adresa)? Zaujima ma zapadne Slovensko, tj. od BA az po DCA. Dik.