Aneb poslední iterace zbývajícího dojezdu. Asi 5 km ujeto na nulu. Při 50 km to hlásí že zbývá malý dojezd, při 30 km že jsou omezeny komfortní funkce, pak se objeví želvička, pak to hlásí omezena rychlost... nakonec zůstávalo disponibilních asi 10 kW, to už víc jak 40 nejelo.

Jsem prostě k tomu kolegovi s elektrárnou potřeboval dojet, abych předtím neplatil doma 7,20 Kč/kWh

Blbý bylo, že jsem jel s ženou na oslavu narozenin na Moravu, potřebovali jsme stihnout MHD, aby nám neujel rychlík... no zbylo 30 vteřin, ani zamknout jsem to auto nestih

E: na té 1f přípojce se to pak nabíjelo 16 hodin

.. max mobil a kafe a pár zjevenejch petrolheadů. Prostě se s tím dalo tak, že vydržet to v podobně svižném tempu o něco déle, vůbec by mi to jako daily nevadilo
.. asi bych ale chtěl aby byla baterka podobně servisovatelná jako třeba v i3.
Líbí se mi, že při troše předvídání se s tím dá jezdit hodně dynamicky, ale zároveň celkem efektivně, když se účelně využívá rekuperace. Virtual kokpit na to jak jsem byl vždycky pro klasiku, tak mě to taky neuráželo... No nic. 

![L. Sieger: CO₂ a Green Deal [Fyz. čtvrtek, FEL ČVUT]](https://i.ytimg.com/vi/ILnqBIyIfTM/mqdefault.jpg)