Mne neskutečně prudí už i tankování LPG, kdy trvá asi minutu, než se tam těch 40 l natlačí (a většinou po celou dobu musím držet čudlík na stojanu), natož někde půlhodiny tvrdnout, než se nabije EV u rychlonabíječky...
Ale to je o přístupu. LPG taky nenatankuju všude a jsou kvůli němu různá omezení (vjezdy do podzemí apod.). S EV to chce víc plánovat dopředu (což je disciplína, kterou absolutně nezvládám - rozhoduju se dle aktuální situace a rád improvizuju) a holt to není vůz pro každého.
Na LPG se mi nejvíc líbí právě ten dojezd - když natankuju u škodovky plnou benzínu a plnou LPG, tak mám dojezd kolem 1000 Km. Kdyby ty EV hybridy byly skutečné plnohodnotné vozy s alternativním pohonem (třeba 100 Km dojezd na elektriku a k tomu dalších 700 na benzin/naftu), s možností kdykoli přepnout z jednoho pohonu na jiný, tak bych to bral, ale vyráběné hybridy jsou pouze daňová úlitba - dojezd 5 - 15 km na baterku je směšný...

Jinak taky jsem línej - bránu na zahradu ani nezavírám a spousta lidí tady v obci si udělala stání pro auta tak, že zrušili kus plotu u své zahrady a oplotili takový výklenek, kam se vejdou 2 auta - a nemusejí otevírat bránu a zajíždět do zahrady...

To s tím jedeš ale jen 50m k sousedovi ne?