Počítal jsem hodinovku 280 Kč (což je to, co účtuji kolegovi, když dělám pro něj, jinak klientům účtuji 320 Kč/hod)...

Ale je fajn, že toho je teď tolik, že na vozejku za autem se toho dá za víkend navozit tolik, že to vystačí na celou zimu. Jenom je otrava to špalkovat, protože nemám cirkuli s kolíbkou.

Jak se těží kůrovec, tak přijede firma, vytěží dřevo, nařeže si sortiment na pilu a zbytky tam nechaj. Povětšinou na poházený podél cest. Takže akorát špičky, co se nemusí do kotle štípat nebo zdravotní výřezy...jen škoda, že tohle za pár let skončí. 

Sorry ale musel jsem
Jo já chápu že pro někoho z kanceláře je tohle relax, ale tak to proboha nezdůvodnuj nějakou ekonomikou, protože ta v tomhle případě kulhá na obě nohy a prostě řekni že tě to baví

Nicméně doma neumím trávit čas u televize, počítače a když je teď brzo tma, raději se zavřu do kuchyně a udělám dobrou večeři, než ztrácet čas u těch kravin v TV... Dost možná to vidím z druhého úhlu pohledu, já sedím v práci 80% času na prdeli, 20% času v terénu. Takže se snažím vyhledávat pohyb a trávit čas prací po práci mi přijde jako dlouhodobej standart a jediný východisko k tomu bydlet v baráku s pozemkem, když chci úroveň bydlení neustále pomalu zvyšovat, vypěstovat si vlastní zeleninu nebo protopit za celou zimu tolik peněz,kolik nechám běžně v restauraci za dva lidi. 

Takže pětinové náklady se nekonají, jen strávíš prací denně 2hodiny navíc(resp prací po práci) a to se vyplatí

Já si raději přijdu v klidu z práce, dvě hodiny se věnuju autu a pak jdu sám nebo se ženou na hodinu/dvě do lesa se psem.
Tohle trvá tejden, dva a pak se zase můžu věnovat věcem okolo baráku. Chodit do práce na dvanáctky sem si už zkusil, když hořely termíny projektů a mužu s klidem říct, že mi to za to prostě nestojí, byť ta vejplata byla super.

Konec konců to vidíš v těch tvých 1,50Kč kdy i takový velký odpůrce moderních aut jako je Jarda ti napíše že jezdí levněji se služebákem. Jenže na tom služebáku mu dělá servis(za který tady ještě dostal čočku jak je předražený), kdyby si Ty to auto dával do servisu a netrávil na něm mládí, tak ty náklady budeš mít min.2x takový. Tak kde teda máš ty tvé pětinové náklady?

Jednou sem chtěl sundavat vanu, protože sem s ní křápnul o šutr a začal chcát olej na spoji vana/blok. Nicméně se to samo zatáhlo a začalo to opět těsnit. 

Jinak bezpečnost, komfort a jízdní vlastnosti beru čistě jako subjektivní záležitost, neb každému stačí něco jiného. 

Špičkou boty o sloupek to myslíš v tý 130 ne? Protože tam je tak málo místa že jsem okopával sloupek a kapsu na dveřích. Když už něco tak v O2 kopu patou o plasty sedačky který teda musím uznat jsou pěkně debilní, chápu že to tam je kvůli schránce pod sedačkou, ale proč to tam cpali i u socek kde ta schránka není mi moc hlava nebere.
A dobrý lakýrník je strašný scifi, nevim jestli to maji všichni šoupnutý z těch smradů co čuchaj, nebo proč. Normálně tady lakýra účtuje 3500 díl a když to dělá starej tak je to ok, když to dá mladýmu tak mu to musíš 2x reklamovat

ted už jen vzít cočko a ten ekonomický zázrak každé dva roky vyvařovat