A ze jsem tu neco napsal najednou, neznamena, ze se to i najednou vysralo... No a vsiml sis, ze o tom samym taky nekdy pisu hodnekrat, dokud to nevyresim a pak si myslis, ze se mi to stalo trebs 10x

V mém případě jsou všechny vozy v kategorii 2 a nezáleží na výkonu, objemu a palivu. Výhodou je, že mi nic nezatuhne. 

Osmiventilový JTD.

borce to stálo 35t. Za dva roky přišla další stk a kolega mu jen suše oznámil že tentokrát bude vyvaření asi 45t. a že se to už nevyplatí a prodal mu nějakýho shnilýho lancera co tam měl za 25t. kterej měl technickou ještě na rok
a ta P306 odjela na ekolikvidaci, já jen opět kroutil hlavou. Pokračování příběhu už bohužel neznám, protože se spolu už nebavíme, ale počítám že štastný konec to nemělo

A jak je celá cesta po hlavní a za kamionama tak komfort i dynamika Supu jsou ti stejně k hovnu.

Bohužel si to už pomalu o něm začínám myslet i já...
Takhle zas ví, že je to hotový a bude od toho pokoj.

ale ono to je tim, jak ta auta pouzivam
kdyz dostanu nejake auto, tak odchazeji veci, ktere nejsou zvykle na muj styl

Kdy se naučí dělat Saaby a Alfy? 

takže všechno rozhází za píčoviny, závodní pneu a pak kupuje benzín za 500
Já na to už asi koukám moc optikou starýho dědka a přesně jak psal -> darklord 13.05.21 12:35:00: raději bych si vzal hypo v tohle věku abych měl pak už klid, ale to ty mladý nechápou

a není to tak hrozný no

A to 500 raději nebudu komentovat, bylo by z toho zase spoustu zbytečnejch komentů

Kdokoliv má něco lepšího, tak je to na hypo. Je pravda že u nás občas parkuje jeden trojkovej Superb. Ale ten přijede vždycky z Prahy. 

Podle auta samozřejmě nikoho neškatulkuju.
Konec hlášení, jdu raději něco dělat