-> Tuner#2 - zrušená registrace 25.05.17 16:43:42: Naprosto bezny... Na Passatu se mi odloupaly obe skla (nastesi jsem problem vcas zaregistroval, zastavil na odpocivadle a skla zachranil + je prilepil zpatky). Kolegove na Octavii takovy stesti nemeli a zrcatko jim na dalnici ulitlo. Opravdu paradni, kdyz mas pred sebou 1300km. Zacina to tak, ze se sklo zacne trochu hybat a postupne se klepe vic a vic a pak jednoduse upadne - sam vidis na jakem kousku te to drzelo (ta svetla mista).
Stava se to, kdyz nejakej lojza ma trvale zaplej vyhrev zrcatek bez ohledu na pocasi, proste furt - coz maj vsecky nase sluzebaky, pac s nima jezdi akorat dementi. Lepidlo nejak degraduje a tohle je vysledek.
Samotne sklo podle me nejde (ale nejsem si jistej). Ja to prilepil normalne chemoprenem, pac jsem v aute nic jinyho nemel. Poprve se mi to stalo v Nemecku pri ceste do Anglie... Do dneska to tak jezdi, drzi a vyhrejva :) Druhy mi upadlo v Anglii, tak jsem ho chtel koupit v autorizaku novy, ale nedovedes si predstavit, jakej problem je v Anglii sehnat Evropsky zrcatka :) Takze to vyresil taky chemopren

A taky to tam do dneska stale drzi a normalne vyhrejva