Na BSR jsem našel jen tuhle sadu přes 15 kolíků.
www.bsrczech.cz/produkt/.
../volvo-v70-ii-d5-2005-20
07
www.bsrczech.cz/produkt/.
../volvo-v70-ii-d5-2005-20
07
Zbytek jsou buď vyhozené peníze a nebo low quality za neadekvátní peníze jak jsem popsal níže.

Nemysli si, já z toho taky moc odvařenej nebyl, ale aspoň to něco přineslo jako bonus.

Originál je drahej. Potřeboval jsem jen koncák, ale poláka jsem nechtěl, Bosal stojí za hovno a je předraženej, Walker taky nic moc cenovka.

Všechno nachlup přesně. Včetně lehkého vyosení trubek na střeďáku. Původně jsem myslel, že to šikmo svařili a on to byl účel. Páč když se dal tlumič jedním způsobem, tak nešel napasovat koncák do výřezu, jakmile pan mechanik otočil střeďák správným spodkem dolů, vše sedlo napřesno. On totiž ten střeďák je stejnej zespodu i zhora. Vyražená písmena jsou však pouze z jedné, ale jestli to brát jako vodítko.

Už od pár mm sešlápnutí plynu to má ostrou odezvu a start na míč. Jsem fakt příjemně překvapený. Hlučnost se nezvýšila (oproti děravému tlumiči naopak klesla). Má to příjemný brum, ale jinak je projev velmi kultivovaný. Při jízdě si jen tak ležérně bručí, při akceleraci to chytá takovej typickej řezavej zvuk pětiválce.

Psal to tam teď na konci března, že dorazila další várka a jsou k vyzvednutí, o víkendu jsem na to koukal.

Je placatá a nebo plastická?