To R-ko by asi bral každý z nás tady, já ač na spotřebák preferuju diesel, tak tohle bych si nechal taky líbit. Docela mi vrtá hlavou, že by se mi líbilo to křídlo na pátých dveřích na moje, ale asi to nebude jednoduchý a levný sehnat. :)

Tyhle D5 mají pověst spolehlivých motorů, výkonu dostatek, s pěknou spotřebou a zvukem :)

Já měl odřený nárazník a slečna s Toyotou Corollou (1997 - 2000) měla poškozeného něco na pravé polonápravě, blatník, podběh, světlo, blikač, masku, nárazník, kapotu. Nárazník mi ale stejně měnili, páč by ty hlubší štráfky od disku stejně nikdo nekytoval a s ním mi měnili i výztuhu nárazníku, prý to většinou dělají.

No, jak to popsat, při parkovacím manévru mě nabrala paní s SUV a odhodila na vedle stojící auto. Jela v podstatě v protisměru, a docela rychle, nejspíš se úplně nevěnovala řízení...

Nevím kam to chceš dávat opravit, ale dnes nic takového nehrozí a jak říkám, objednávají originál díly už lakované. Tedy v příp. značkových servisů. Mě měnili z lakovaných dílů jen nárazník a 1 krytku na obou autech.

Stalo se to v pondělí, paní přiznala vinu, ještě ten den jsem všechno potřebný s pojišťovnou vyřídil, a zatím se neozvali... Měl jsem v plánu s tím za měsíc a kousek jet do Turecka, ale vypadá to, že to nestihnu

?