skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ktere Bmw se vam libi?
-> afro100: určitě to tam bylo.... akorát já tam nechodím... kdyžtak hoď link odtamtud a já tohle smáznu

-> anubis 10.02.11 23:10:00: hmm, nevidel som to uz na e30 foru ?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: problém je v podvozku z e30... nikdy neposkytne odpovídající jízdní vlastnosti při instalaci tohohle hovada dopředu... tohle je dle mého mnohem promyšlenější (a taky kurevsky dražší
) stavba
jalopnik.com/
sorry za debilní galerii našel jsem to i na vwvortex ale teď to najít nemůžu, tam to bylo lepší

jalopnik.com/
sorry za debilní galerii našel jsem to i na vwvortex ale teď to najít nemůžu, tam to bylo lepší
-> m8rinek: Bejt milionar, tak si to klidne poridim. Jako spotrebak pro beznyho cloveka ale asi nee no 

-> Syny: 

-> jerzy: jediný kola by přicházely v ůvahu BBS RS, ale to je vzhledem k ceně nesmysl, jinak se mi tato líbí
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: nojo, já bohužel nemám prostory ani prostředky na držení více aut, takže teď dám třícu po zimě do pucu ať z ní není chátra a dá se na ni spolehnout a jezdím vesele dál :)
neuvažoval jsi o jiných kolech? nechci urazit, auto je pěkné, ale ty kola mi k tomu nesedí.
neuvažoval jsi o jiných kolech? nechci urazit, auto je pěkné, ale ty kola mi k tomu nesedí.
no já s nim jezdil denně rok, pak se rozkuchalo , na prvočinitele, a po reinkarnaci jezdí jen od jara do podzimu, zimu nemáme rádi

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: máš to parádní, a hlavně sis na tom pěkně mákl
Tady je moje tříca, ale veškeré práce ji tepr čekají. Není to ale mazel, jezdím s ní denně, takže je třeba na to brát ohled.
Tady je moje tříca, ale veškeré práce ji tepr čekají. Není to ale mazel, jezdím s ní denně, takže je třeba na to brát ohled.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: sice se mi vice libi kupe ale tohle je tedy opravdu pecka moc pekne

díky kucí, tady tedy ještě jedna foto , když sem ho šroubek po šroubku doskládal po go
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 09.02.11 21:19:31: Krása, jak fotka tak auto 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: nadhera

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tak ten je 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: 

-> VeTeV: ta babice na tý fotce vypadá krutě, čarodějnice hadr, tý by slušel Norton Commando Vampire edition :D http://www.youtube.com/wa
tch?v=TrhBlvm3Tq4
mě by se líbilo tady to zajetý od poslanců, za nějkou kamarádskou cenu
www.novinky.cz/domaci/222
727-vedeni-snemovny-dostal
o-zdarma-nova-bmw.html

-> Mat-Rod:

Tak mě se zavrtalo hluboko do srdce jediný...
Pořádnej placatej pekáč 12 hrnků jízda nezapomenutelná prostě sporťák jak se patří...

-> Slyny: Tak kdy to pořídíš? auto.idnes.cz/bmw-m5-pro-
sporive-zavodniky-jede-az-
333-km-h-na-lpg-fuk-/ak_ak
tual.asp?c=A110115_...
další článek:) www.czechcarfans.com/bmw-
m3-e30 ...a první věta není vůbec myšlena špatně, spíš jen technologicky:) taky mám šáde:)
Jeden slintací článek: www.autoweb.cz/legendy-mi
nulosti-bmw-m3-e30
-> m8rinek: :D:D
-> Matulo: a jmenovalo se to Subaru coz? :D
-> afro100: Sedan Kombi Coupe
-> Matulo: uaa, zlte svetla pasuju francuzom ...
IXo je ale len sedan/4dv. nie ?
-> James1991: ta alpina je nadherna a nerozmyslal si o E30 325 ix
Myslim, že kdyby se to tu vystatistikovalo:Dtak e30 bude asi to nejlíbivější BMW:-) Já si za tim stojim, e30 a basta....
-> m8rinek 11.01.11 23:01:24: Stejně jako věcná poznámka. 

-> m8rinek: asi tak... 

-> Lubes: hmmm auto k hovnu...
Dúfam že to tu ešte nebolo ale každopádne je to najbrutálnejšia E28 akú som kedy videl
www.tuning.sk/dokument-bm w-e28-rusty-rat-rod-24-kar at-zlato-ronal-racing-stan ceworks
www.tuning.sk/dokument-bm w-e28-rusty-rat-rod-24-kar at-zlato-ronal-racing-stan ceworks
-> darklord: clanok pravda slaby, slo skor o tie fotky ...
-> afro100: ty vole u toho clanku som sa teda dobe nasmial
Pat a Mat tunia bavoraka... Len nikde uz nepisu ze kto im to vsetko plati, to by bol hned kazdy tuner...

-> Arnold 01.10.10 00:14:42: a ja som vedel ze som ten velky IC uz videl, len som nevedel kde ... vcera som na to narazil pri prechadzani starych fotiek a nasiel som aj zdroj odkial som to splasil ... www.autotuning.sk/tuning/
.../bmw-e30-turbo
-> kuko: Znám moc pěkné video 

dovolim si vlozit jeden prispevok s tymito kraskami po hromade
http://www.youtube.com/wa tch?v=8qaoVjw-qBI
http://www.youtube.com/wa tch?v=8qaoVjw-qBI
-> anubis: 07.01.11 01:03:26 Je pravda že k M ku se nejvíc hodí S14 nejlépe ta z Evo 2 ale i S50 bych si tam dokázal představit. Ta M50 se víc hodí do "obyč" E30
07.01.11 01:13:10 Tady je to složité rozhodování mě se líbí obojí
07.01.11 01:13:10 Tady je to složité rozhodování mě se líbí obojí

-> afro100:
i když tyhle poslední w124 jsou pěkný... rozhodně hezčí jak plesnivá 406

-> anubis 07.01.11 01:13:10:
tak co bavoračky, furt v tom traktoru ? :D:D http://www.youtube.com/wa
tch?v=avrJ99NkJwI

-> Tomaso435: strašná je spousta věcí ale o tomhle bych to fakt neříkal