skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ktere Bmw se vam libi?
Pre mna BMW co sa tyka dizajnu skoncil u E46, ja som mal taky pocit, ze potom uz isli smerom, ze za kazdu cenu musime spravit nieco nove...
-> Tuner#2:
Osobně mám posledních pár let u BMW pocit, že prostě moc spoléhají na sebe jakožto na značku. Vše ostatní jde stranou.
Osobně mám posledních pár let u BMW pocit, že prostě moc spoléhají na sebe jakožto na značku. Vše ostatní jde stranou.
Nová M5... Předek jak když nabourá do zdi, na přání 20" kola jinak 19", launch control pro blby co se neumí rozject - no je vidět, že BMW jde do kytek 

Mám teď na pár dní půjčené tohle, a už chápu, proč máte všichni tak rádi BMW... Už vím, co si koupím, až budu velký, slavný a bohatý
Byť je to jen jednička s 1,6, živé je to dost, pohodlné taky a velikostně pro mne osobně tak akorát.

Byť je to jen jednička s 1,6, živé je to dost, pohodlné taky a velikostně pro mne osobně tak akorát.
Elektromobil do mě málem ťuknul na Tempu, kde měli předváděcí jízdy a projížděli davem lidí na výstavě. Bylo slyšet akorát když točil na místě volantem a drhly pneu o zem..
-> MATTESS: V USA teda nevím, ale bude to nařízený všude. Minimálně tuším 35dB.
-> Syny: někde jsem četl, že v USA musí elektromobily vydávat nějaký zvuk např. kvůli nevidomým
-> Syny 08.06.11 01:16:45: A nejen ve městěch, když se tady začala vyrábět Beta, tak kolem mě jednou pojela když jsem jel na kole a já se tak leknul, že jsem to hodil málem do pangejtu 

-> Tuner#2: jj to je dost divny jak je to potichu... Nad tim uz jsem premylsel, jak se posledni dobou porad mluvi o elektromobilech, jak by to asi bylo pekne ve meste nebezpecny, kdyby tam jezdilo vsechno uplne tichounce...
-> Tuner#2: pekne je ako to porsche nedostalo ani sancu na predbehnutie
Tykrávo
. Ona E90 nemá standardně teploměr, ale na volantu?
bmw-autobazar.sbazar.cz/b mw-e90-330-high-performanc e-olomouc-o5751727.html

bmw-autobazar.sbazar.cz/b mw-e90-330-high-performanc e-olomouc-o5751727.html
-> Syny: tie svetla to je choroba 

-> Syny: tak to je fakt hnus
-> Luky.:
Dík noo
-> Jirik_Tuňák: Bohužel těch 328 je celkem málo za rozumnej peníz,tak sem nemohl moc vybírat z barev
Dík noo

-> Jirik_Tuňák: Bohužel těch 328 je celkem málo za rozumnej peníz,tak sem nemohl moc vybírat z barev

Tak prvni BMW, ktery se mi opravdu, ale opravdu nelibi :) a3.sphotos.ak.fbcdn.net/h
photos-ak-ash4/253409_2331
03136706002_12521495082815
5_1171381_3755182_n.jpg
-> Mr_Kubas: je 

-> bobin19: Barva to je, ale bohužel je to barva služebních vozidel.
Ale když je dobrej kus tak na barvu srát. 

-> bobin19 14.05.11 10:44:45: špatné téma. Hoď to sem: skoda-virt.cz/cz/.../1244
36-jak-parkuje-blbec

-> castrol: Nie je to toto?
milujurizeni.cz/2011/.../ bmw-328-hommage-novy-model -na-oslavu-toho-stareho
milujurizeni.cz/2011/.../ bmw-328-hommage-novy-model -na-oslavu-toho-stareho
-> Crestik: Jistě,že R6 2,8 :)
Taky sem tu barvu nějak nemusel,ale začínám tomu přicházet na chuť..
Taky sem tu barvu nějak nemusel,ale začínám tomu přicházet na chuť..
-> bobin19: pekne

-> bobin19: engine? R6 petrol? :-) Volba dobrá, ale auto bez barvy 

-> Tuner#2: To prave nemohl, kdyz jsem nebyl u kompu 

-> Syny 09.05.11 23:15:55: Však v poho, ale napsat jsi na FB mohl 

-> Tuner#2: Dik
Ja ale nikde nerikal, ze se ucastnim, takze jsem ani nemel co omlouvat. Na FB jsem mel od zacatku nakliknuto ze se ucastnim mozna... A jelikoz mam par tydnu pred statnicema a ze skoly sem prijel zhruba v 19:45 (coz jsem jeste ten den odpoledne nevedel), tak jsem byl rad, ze jsem rad... Navic Ivana taky nemohla a penez nazbyt taky zrovna moc nevedu, jelikoz od ledna jsem nebyl v praci kvuli problemum, ktery tam vznikly...

-> Tuner#2: Tak ještě není všem dnům konec a snad se povede někdy jindy
Ale i tak má ta fotka svoje kouzlo 

-> Luky. 09.05.11 15:02:41:
-> Danster 09.05.11 14:44:33: Asi jediná povedená... Chtělo by to víc osvětlenou ulici, tam kde bylo dost světla to nevycházelo na jízdu vedle sebe, pak tam byl nějaký ten nervózní s dodávkou atd

-> Danster 09.05.11 14:44:33: Asi jediná povedená... Chtělo by to víc osvětlenou ulici, tam kde bylo dost světla to nevycházelo na jízdu vedle sebe, pak tam byl nějaký ten nervózní s dodávkou atd

-> Tuner#2: tyjo, to je pěkný, někdy mě taky takhle blejskneš, jó? 

-> Tuner#2: V pohybu to vypadá dobře 

-> Nwkt 08.05.11 21:37:00: Malinko
-> Syny 08.05.11 21:37:24: Máš to tam stejně jako černý puntík za neúčast. Nwkt se alespoň omluvil

-> Syny 08.05.11 21:37:24: Máš to tam stejně jako černý puntík za neúčast. Nwkt se alespoň omluvil

-> Tuner#2:
Husteee
Tak mi to rovnou posilej f plnym na mejla, to bude na plochu jak vysity
Kuju

-> Tuner#2: Tos měl solidně připito, jak to máš celý rozmazaný 

Mě se líbí Danstrovo povoz tak jsem ho cestou z páteční akce cvaknul 

-> Crestik: jednou člověk, co se podílel na konstrukci mercedesu slr mclaren prohlásil, že auto je sice skvělé a propracované ale že on sám by v něm místo 5.5 v8 kompressor (a to je kompressor kterej nemá prodlevu) viděl radši nějakou velkoobjemovou atmosféru protože přeplňovaný motor nemá takovou reakci na plyn... navíc do nového sls amg dali atmosférickou 6,3 v8 s větším výkonem a menší spotřebou než 5.5kompressor takže to turbo v m-kách vidím pouze jako ekolobby navíc podle mě si tím bmw do budoucna uškodí... byli s tím vyhlášení že turba uměj ale sportovní špičkový motory byly vždycky točkový atmosféry... turbo se stejným výkonem udělá kde jakej korejec...
-> marek668112: tohle je maximalne 3x2
-> havlik: a čo ked to bude 6x6?

-> David29: trapný VT dyt na strane u ridice to ma vzadu jen jedno kolo
-> anubis: k tomu motoru bych řekl jediné, jednoduché, slovíčko: ekopomatenectví