skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
skořepinové sedačky
-> phase: cena?máš foto?
-> phase: já mám černo červený 

-> phase: ideální by byla asi modro černá nebo jakou můžeš nabídnout ty?
-> Karel.: a jakou bys chtěl barevnou kombinaci?
-> Karel.: ok
-> havlik:
taky dobrý, tak kdybys náhodou něco našel tak dej vědět, taky se kdyžtak ozvu

-> Karel.: njn upřimně řečeno taky sem nic nenašel

Kašli na nějaké sedačky hod si tam křeslo z obýváku a hotovo 

-> havlik: však koukám na netu a tak, na rally ale zatím nic no

-> Karel.: tak zkus kontaktovat nějaký rally teamy nebo tak něco jestli neprodávaj s prošlou homologací
-> havlik: jo vím, viděl jsem je, ale byly blbě v barevný kombinaci, jako 8000 jako student za 2 sedačky fakt nedám ty 4tis bych dal za obě, samo že jetý
nebo koupím jen tu kostru od toho borce víš ne?

tak tady nová vyjde kolem 4ky jinak tu ted v inzerci byly asi dvoje skořepinový sedačky rozmezí 4-5tis
-> havlik: jenže já na novou mám love, ale jen na jednu, radši bych někde od někoho jetý chápeš

www.sportovnisedacky.cz/ odtud ma třeba majkleso
-> Gabriel: MTX se mi prostě nelíbí, viděl jsem je na rally a i ten posez myslím, že bude nic moc, jako jestli trubky nebo skořepiny ještě nevím......to je otázka, ale zase jsem slyšel, že skořepiny jsou pohodlnější, díky jdu hledat

-> Karel.: a proč nechceš MTX? to jsou taky pěkné sedačky? nebo si kup nové trubkové, ale přesvědčovat tě nebudu. sám musíš vědět co chceš. tak hodně štěstí při hledání

-> Gabriel: zatím pořád prolízám net a ani prd zlatá rybko
musím dál sledovat no

tak budeš muset procházet virt častěji. díval ses i na jiné škodovácké weby? taky se tam sem tam občas něco oběví
-> Gabriel: tam maj akorát metalexy a ty já nechci, ale díky
-> Gabriel: tam v bazaru nic nemaj už jsem se díval

speedpro?
čauec, potřeboval bych vědět, jestli nevíte o nějakým bazaru přímo pro tyhle sedačky, nijak jsem nic nenašel a na nový sedačky bohužel nemám
Ale asi nic obdobnýho neexistuje že?