).

Teraz mam jeden velky prud niekde spoza tesnenia, tam ako sa ohyba stlpik, potom jeden spod tesnenia asi 7cm od prednej hrany dveri a potom jeden maly za spolujazdcom, to bude kvoli malemu tlaku dveri na tesnenie.

Ale viem, ze ked prsalo prave z tej strany od pravych dveri, tak to preslo najskor medzi sametku a sklo dveri a potom to vnutri dveri stekalo tak nestastne, ze to islo az do interieru....
Tak ten sem pred rokem roztrhal a vyhodil
Myslis ze tam tece tudy? To by teklo na koberec ne? A ne pod koberec 

asi to bolo tym ze som utesnil silikonom taku sparku pri kufri ako je vrch blatniku......tade podla mojej mienky stekalo....
Diky
Odtokove hadice - OK, tesneni okna a vse kolem pr. okna - OK, sloupek spravenej - OK, dirky jsou zalepeny asfaltem - OK. Tak a tet teda bych ctel vedet jak se dostane ta voda na tu podlahu... Mam tam na tej zemi toaletak, takze vidim ze je mokrej, ale nacuca se vsechen takze nepoznam smer
Jinak prijel sem do prace - sucho, sem v praci a chcije, prijdu k auto kdyz mi padla a u spolujezdce mokro a u ridice sucho. To je haluz... Prosimvas napada vas nekoho neco??? PROSIM

Auto sa vyvaralo, vsetko hrdzave bolo odstranene, no mozno nejaky zvar povolil...
To bych musel mit nakej schopnej fotak
A sam nefim kde to bylo - sveril sem to kamaraovi d servisu a ten pravil toto! Uz tam nastesti nechcije! 

tak ja neviem co stym ...
tak ja neviem co stym ...

Povolil jeden bodovej svar a teklo to tam skrz nej - zaklepnou a silikon a je to spraveno!!!! 

Prorezle to tam neni mam to zakytovyny... uz sem prisel kudy to tam tece - tece to tam nekudy kolem tesneni okna po pravej strane. Kdyz sem injekci nalil voju jen na ten spoj tesneni a A-sloupku tak to okamzite zacalo tect na onom miste... Nevite jak je to mozny???