skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
upínák pásu v sedačce
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
.
Zastavil:ZZ__Top
Kdybys vzal velkej šroubovák a udloubal plast dolů tak už to máš 4x utažený. Ten plast tam je jen nacvaklej, teda myslim, dycky sem ho rval násilně páč sem potřeboval až to pod nim.
-> ZZ__Top: aspon u tohto sa nema co posrat
Nevím zdálo se mi že je spíš volný šroub, ale stejně bez sundání toho plastu se víc nedozvím. Osobně víc věřím tomu povolení. Třeba řidičova opěrka ze strany b sloupku je chycena k sedáku imbusy. Ty tam vůbec nebyli když jsem auto dovezl.
-> castrol: Za předpokladu, že vše půjde bez problému že?
-> castrol: Za předpokladu, že vše půjde bez problému že?
-> ZZ__Top: lepsi je dat sedacku dole praca na 5min max
kolečko je tam myslím jen nacvakaný a plast držel po obvodu zacvakaný ,,kolíky,, ale jsou / měli by být jištěný zespodu z pod sedačky černými ,,válečky,, ty vytáhneš ven a pak už to jen vycvakneš. ALE je možný že ten šroub bude ok utažený a prostě se jen už vydželo plastový futýrko který je na něm navlečený právě pro pohyb toho upínače pásu.
Nevím jak se to jmenuje. Nazval jsem to upínák pásu
Ve feldě na předních sedačkách kam se strká pás z boku. No mám problém, že u spolujezdce je ten upínák volný. Prostým okem jsem vydedukoval, že šroub přes který to je chycené do sedačky je volný. Otázkou je jak se k němu dostat? Dá se nějak ten plast oddělat při namontované sedačce v autě? Jak sundat to kolečko na nastavení opěradla?

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
.
Zastavil:ZZ__Top