Zadělával jsem to zvenku, zevnitř mi to přišlo nesmyslný, neboť si myslím, že opět sundávat palubku a to všechno, že snad je rychlejší povolit těch pár šroubů u topení a v nejhorším případě s ním trochu hýbnout.
Kdybys to zadělal zevnitř, tak bych měl docela strach z koroze a hlavně v zimě. To pak zmrzne a nafoukne se to a bude průser ještě větší než je teď.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
voda v interieru - felicie
-> OndraST: někde v tom spoji který je označený červeně, přesný místo nevím.. dneska jsem to v celé délce zatmelil tak uvidím co to bude nebo nebude dělat....
-> Mach: Přišel jsi kudy se tam ta voda dostane, u mě poslední dobou jsou dost mokré rohy té černé hlukové izolace co máš tu modrou čáru, a zatím jsem tedy nějak nepřišel jak tam zateče.
Jinak teda s vodou v autě jsem si užil dost, ale nějak už to moc neřeším.
Jinak teda s vodou v autě jsem si užil dost, ale nějak už to moc neřeším.
-> Mach: chce to udelat zvenku, zevnitr to treba trochu pomuze, ale bude to v tom spoji reznout

-> black_devil: díky za radu, a zatmelil jsi to zvenku nebo zevnitř?
konkrétně tohle: www.inchroma.cz/cz/.../18
-115-autoseal-special.html
Čus, měl jsem stejnej problém ve fáčku. Koupil jsem nějakou šedou sračku od BODY ve formě gumy, něco jako medvědí hovno, trochu jsem to zdrsnil a odmastil, zapatlal tím hovnem a bylo po problému. k tomu topení jsem se dostával špatně, dělal jsem to tam klasickým štětečkem na malování, co se používá ve škole. Kartuší se tam těžko dostaneš.
Zatéká mi do auta, vyměnil jsem gumu čelního skla, opravil i rám ale teče pořád. dnes při dešti jsem se ponořil pod palubovku a zjistil jsem že voda vzlíná ve spoji plechů který je těsněný nějakým tmelem ( na obrázku červeně označené) a stéká ke spolujezdcovým nohám, je to tam vidět i na barvě, je to černý tmel, a od té vody je tam i černá stopa ( označeno modře) přijde mi že voda prosakuje někde v tom spoji, někde u topení protože spoj byl lesklý, takže mokrý a leze takhle dovnitř? pomůže případné zalepení spoje silikonem zevnitř auta abych nemusel vyndavat topení?? je to v 1.6 s klimou takže práce na prd. všem díka za rady a nápady..