skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Felda- přestaly jít blinkry
-> castrol: -> ZZ__Top: Díkes moc oběma :-)
-> Radza: felicia.manas.name/pojist
kovy-panel
-> ZZ__Top: Pecka. Ještě bych měl poslední věc. Jaký to má prosimtě označení? Já už jsem rozebíral 2 pojistkovky z fel, takže nejsou kompletní na pojistky a relátka. Díky 

-> Radza: jo
-> ZZ__Top: a je to primo v pojistkovce?
-> Radza: u pojistek a vypadá jako relátko ne ta bimetalová věc co byla kdysi
Ahoj,
Když už jsme v téma u těch blinkrů, kde má felicia přerušovač? A ještě jsem chtěl vědět, jestli vypadá jako relátko nebo jestli je podobnej tomu klasickýmu z řad 1000-fa. Díky
Když už jsme v téma u těch blinkrů, kde má felicia přerušovač? A ještě jsem chtěl vědět, jestli vypadá jako relátko nebo jestli je podobnej tomu klasickýmu z řad 1000-fa. Díky
Vyřešeno, děkuji za názory (i ty urýpané), ale stalo se to cestou do práce a přes město hold jízda bez blikrů není to pravé ořechové. Proto nebyl čas v klidu omrknout relé a pojistku. Nakonec to byla 15A pojistka.
-> OndraKrupi: Už jsem to pochopil. Viz edit. ;-)
-> StepaNoFUN: to byla ironie.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Co je na tom těžko dohledatelnýho? viz: wrp.cz/rock/.../Felicia.p
df strana 134 a 135 toho PDF. ;-)
Aha. Nečekal jsem. Na ten Tvůj odkaz se mi zobrazil jenom prázdnej google, tak jsem to zavřel. :-D
Aha. Nečekal jsem. Na ten Tvůj odkaz se mi zobrazil jenom prázdnej google, tak jsem to zavřel. :-D
Schema pojistkové skříně na Felicii je těžko dohledatelná věc, ale najdeš ho zde:
bfy.tw/4DuQ
Bude to s největší pravděpodobností přerušovač, tj. relé R8. skoda.panda.cz/clanek.php ?id=183
bfy.tw/4DuQ
Bude to s největší pravděpodobností přerušovač, tj. relé R8. skoda.panda.cz/clanek.php ?id=183
přerušovač
Skorej prerusovac bude v riti...
Zdravím. Z ničeho nic přestaly fungovat blinkry, tzn. i včetně výstražných. Může to krom pojistky nebo relé být něco jiného? Popř. nemá někdo schéma pojistkové skříně, které pojistky se to týká? Předpokládám, že je stejná pro klasické blinkry, tak i výstražné. Díky moc