skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Octavia blikání
dík za rady a které je to cidlo zjistim diagnostikou ?
-> dragon_cb_cz: Komfortka u O1 je vedle sloupku řízení a nad relátkama. olin.cz/images/.../trippl
ing_instalace.jpg
-> dragon_cb_cz: Nejjednodušeji vagem
-> dragon_cb_cz 01.01.15 17:18:38: s tím samím problémem přijel jeden znamý teda na peugeotu chtěl jsem též rozdělat komfortku jak sem s ní začal vyklat problém přestal to je ta elektronika

-> Nwkt: Netuším... když mi řekneš kde cca jí mám hledat, tak se po ní můžu zkusit kouknout.
-> dragon_cb_cz: Co má za komfortku? Jedna mi tu zbude z Toleda 

-> Dušan: -> Nwkt: OK... takze neco v cem se ja hrabat urcite nebudu, ale nic zasadne drahyho.... to prvni zajima me a to druhy segru 

-> dragon_cb_cz: Otevři komfortku, ty relé tam trpí na studeňáky, mě takhle přestalo fungovat vnitřní osvětlení
-> dragon_cb_cz: to vypada na jednotku dalky. Jako kdyby relatko drzelo porad sepnuty.
Priseru se sem s problemem, kterej jsem zpozoroval na segry aute (O1 1.8T). Kdyz zamknu auto dalkovym ovladanim, obcas zustanou viset rozsvicene blinkry na leve strane auta. Odemceni a opetovne zamceni to vetsinou resi. Netusite?
-> Dušan: On by stačil i mikrospínač v zámku ...
-> Romik: mas tam uvnitr nejaky cidlo co je zmateny
čaute chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví co by mohlo být příčinou. Samy od sebe začnou blikat blinkry když auto stojí zamklé u baráku. řekl bych asi alarm protože po odeknutí a zamknutí to přestane. Dík za každou pomoc