( někdy je vymačkanej důlek ve dveřích a nedomačkává to ten čudlik v A sloupku )
nebo kábl co vede k tomu čudlítku někde brnká o kostru kde nemá (není na něm ten prezervativ
čidlo je v obojích dveřích předních
hledej čmudlo
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vnitřní osvětlení + kastlík = problikávání
13:22:12
06.06.2014
06.06.2014

Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
13:12:06
06.06.2014
06.06.2014

Syny
Svetlo interieru nema nic spolecnyho s kastlikem nebo palubkou :) Zkontroluj zapojeni kabelu na cidlu (odsranit tapec na bocich pod palubkou u nohou)... Co si pamatuju, tak se zarovka kostri prave tam - na cidlu, ktery pri otevreni dveri propoji privedenej kabel s kostoru auta.
13:07:59
06.06.2014
06.06.2014

havevo
Zdarte kluci,
mám takový problém - při jízdě mi po přejetí nerovnosti problikne nebo se rozsvítí vnitřní světýlko u řidiče. Ovšem stačí otevřít a zavřít kastlík nebo řádně praštit do palubky a světýlko zase zhasne. Pravděpodobně půjde o nějaký problém s ukostřením. Takže můj dotaz zní - kde je světýlko ukostřené, případně jak to může souviset s tim kastlíkem či poboucháním palubky? Je to cipovina, ale trápí mě to a nechci kvůli tomu rozebírat půl palubky
PS: jde o Š105
mám takový problém - při jízdě mi po přejetí nerovnosti problikne nebo se rozsvítí vnitřní světýlko u řidiče. Ovšem stačí otevřít a zavřít kastlík nebo řádně praštit do palubky a světýlko zase zhasne. Pravděpodobně půjde o nějaký problém s ukostřením. Takže můj dotaz zní - kde je světýlko ukostřené, případně jak to může souviset s tim kastlíkem či poboucháním palubky? Je to cipovina, ale trápí mě to a nechci kvůli tomu rozebírat půl palubky

PS: jde o Š105