zadní kouřová světla felicia

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 05.06.2014 do 06.06.2014, založil/a zdeny10
řadit dle data
20:42:52
06.06.2014
zdeny10
na tom tuning-individual.cz mi odpověděli, že černé už nemají a napsali mi, že si mám sehnat bílé a přestříkat je tím zatmavovacím sprejem. Už jsem byl smířený s tím, že do toho budu muset jít, ale NÁHODOU se mi ozval jeden kamarád, že je kupoval před dvěma lety v Klatovech v mototechně a že tam mám zkusit zavolat. Zavolal, pán mi řekl, že má poslední pár a už je mám doma. Jsou vyráběné společností DIAMOND, která dělá veškerá plastová světla (blinkry, zadní lampy...) na škodovky. Je to tedy "druhovýroba" a konkrétně u těch bílých lamp je známo, že dost blednou a žloutnou (sám mám takový jeden blinkr na autě). Snad to stárnutí nebude u těch kouřových světel tak rapidní. Otázkou je, jestli ty tuningové společnosti nedisponují nějakými kvalitnějšími výrobky. Spíš si myslím, že nabízejí totéž jen s "mastnější" cenou. Já koupil kus za 525Kč. V internetových obchodech jsem ty lampy viděl nejméně za 700Kč. Uvidíme, co s tím slunce bude a nebude dělat. Ať tak či onak.....díky za názory :-)
20:05:34
05.06.2014
castrol
-> zdeny10: sprej na svetla a mozes si to upravit sam 4
18:33:30
05.06.2014
zdeny10
Díkes.....ten konkrétní obrázek, který se schovává pod tím tvým odkazem sice odkazuje na tu "čirejší" variantu světel, ale probrouzdal jsem ty stránky a mají tam i ty úplně černé. Psal jsem jim tedy maila a uvidíme :-) Díkes ;-)
18:10:27
05.06.2014
zdeny10
Ahoj kluci.

Prosím vás, ať hledám jak hledám, nemůžu nikde na internetu najít jediného prodejce, který by měl naskladněné zadní kouřové lampy na Felicii :-( Buď je to nedostatkové zboží nebo špatně hledám. Každopádně nemáte vy nějaký tip, kde by je mohly mít nebo eventuálně nemá je někdo z vás na autě a nechtěl by se jich zbavit?
Extreme Tyres