skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ve stopě valašské zimy 7.2.2009
-> Tuner#2: ta nejezdila ale lítala.......

-> Čokin: A co ta Octavie VR6, na hifíkách psali, že to jelo pěkně a jsou tam i videa.
-> koko: asi by to chtelo se uklidnit....

-> Adam6666: asi by si jim to mel vsem ukazat 

-> jate-line: jojo na slalomu mu to skakalo jak koza.....

-> Čokin: Já taky jako divák zklamaný, za volantem by to bylo lepší 

-> Tomicraw: Jj tahle jelo to fakt hezky, špéru jsem poznal i pěkně seřazené to měl.
-> Adam6666: No taky jsem pak čuměl na videa, že měl velký potencionál, jinak co jsem se s ním bavil, že mu blbne spojka pořád (keramika). Ale co to bylo zač vůbec nevím.
-> Adam6666: No taky jsem pak čuměl na videa, že měl velký potencionál, jinak co jsem se s ním bavil, že mu blbne spojka pořád (keramika). Ale co to bylo zač vůbec nevím.
-> Adam6666: -> jate-line: Osobně jsem z letošního ročníku jako divák hodně zklamán. Tak jak říká Roman ve škodvkách konkurence nula 5 škodovek co jelo pěkně a pak už spousta baskvilů, které měli velké problémy vůbec vyjet do kopce k ,,Baráku" prostě motory slabé a převody dlouhé.....špatná kombinace.
Jinak spousta seriových favoritů, které já vůbec nemusím a ze 4 kolek mě oslovili pouze dvě ostré Subara Atack.
Takže asi tak no , lonský ročník se mě líbil více!
Jinak spousta seriových favoritů, které já vůbec nemusím a ze 4 kolek mě oslovili pouze dvě ostré Subara Atack.
Takže asi tak no , lonský ročník se mě líbil více!
Diky za videa.
zlinsky.denik.cz/ostatni_
region/ve-stope-valasske-z
imy-ruzicka-o-pul-vteriny-
poraz.html tady ještě nějaké počteníčko a videjko
-> Adam6666: jj taky sem koukal......na asfaltě mezi kuželkama si to dávali dveřma na před jako na sněhu....a auto se ani trochu nenaklonilo
-> Evž@: JJ, přesně tam.
Nevite co tam ma tento? jelo to minuly rok a bylo videt ze to ma silu....:)
-> Tomicraw: ta stává v želechovicích u křižovatky že?
-> jate-line: No jestli to je tahle š100, tak to je klučina od nás. Motor favorit 1.3 na 40weberech. Převodovka se špérou. Ale jinak, žádné extrémní úpravy.
Majitel rapidu se na fóru chvástal že je letos jede jediný rapid za 200 000,- ....moc daleko ale nedojel
-> jate-line: jo ja ted abych shanel novou kastli, koroze pokrocila
nad technickou zustava otaznik....

-> Adam6666: Docela brzo plánovat rok dopředu
to víš že bych jel 

-> jate-line: sak priste jedes aj ty ne? a stejne ho pojedes....

-> Adam6666: Nj ale takové jsou závody, může se to stát komukoliv, škoda! uplně jsem se na něho těšil až uvidim jak mu to jede. Třeba příště bude mít ještě ostřejší motor 

-> jate-line: na vzhled se nejspis nehraje na rally...
tak na to ze to porad jen ladil na tuto valasku.. uz od leta.... tak je to ostuda celkem

-> Adam6666: Už je mi to jasné 

-> jate-line: to je Hlučan.. a v Hluku jsou mistri sveta....
kamos bydli kousek od neho tak mu to taky ukazoval. nj prej to byl strasne ostry motor aspon podle Hlucanu.....
ne vsechno ostre vydrzi dve RZ..

-> Adam6666: Ja jsem byl na třetí rz a skončil přímo u nás pro poruchu motoru. Na to jak to tam ráno představoval a všem to tam ukazoval (zahlédl jsem Webery), tak na baraku dostal 10s. Ale udělané hezky 

-> jate-line: tak to potom už rozumim vsemu
jo ta bilo modra vypada taky ze jede... nevis jak jezdil ten rapid co odjel jen prvni dve zkousky?

Ještě jsem zapomněl na Vostrého 130ku, tomu to jelo taky hezky. Ale nejvíc jsem byl překvapen s té zelené stovky to byl mazec jak to pelášilo.
-> Adam6666: To je kluk z Velkých Karlovic.
Bodejt by mu to nejelo motor je 1500.....
Jinak konkurence byla "Veliká" "o) asi 4 auta
. Bílo modrá 130 Chalupa (jeho bratranec), a 2 š100 Krajča(oranžová, jezdí Mčr historických vozidel), a Chytil (zelená).
Bodejt by mu to nejelo motor je 1500.....
Jinak konkurence byla "Veliká" "o) asi 4 auta

-> Čokin: spis M ne?
tak hlavne ze to jelo, dojelo a vyhralo... ale ve skodovkach moc konkurence nebylo jak sem se dival......

-> Adam6666: Autosport Polášek ....Holešov! Pan motorář s velkým P
-> Tomicraw: jo vypada na tom videu ze mu to celkem aj jelo.....pekne

-> RadstaR: Já něco točil na kameru, ale né všechny. Dám to na net.
Skoda, ze se to zase nejelo na snehu :/ Nahodou dalsi odkazy na videa by nekdo nemel ?
Nejelo to vůbec špatně
Pár km od Vsetína.

-> jate-line: to je nekdo od vas nekde ze Vsetina?
Je to býválé Kolářovo auto, bez motoru a převodovky, ted motor je tam Polášek, převodovka Dlouhý.
-> Adam6666: no tak nevim...vypadala jako LR...jela taky skoro jako LR...vypadalo to na slušnou repliku 

-> Evž@: to je LR ne? urcite LR...

-> Tomicraw: ale nej ej stejně ten konečnej záběr

-> Tomicraw: dobře to tam rozházelo toho rapida

Tak já budu v sobotu na horizonzu v Lípě.
www.stream.cz/video/22842 9-skok-lipa-2005
čas 1:52 to jsem já, ještě se starou škodovkou, po dopadu se nám trošičku otevřela kapota
www.stream.cz/video/22842 9-skok-lipa-2005
čas 1:52 to jsem já, ještě se starou škodovkou, po dopadu se nám trošičku otevřela kapota

-> Don Carlos: a stopaře si brát nemusí? nebo je ta cesta i vidět....?

Prvních pět posádek má na 5 a 9 povinnou motorovou pilu. :) Letos bude těžká úmrtnost. Kdo pošetří a dojede, tak bude mít podle mně určo dobré umístění.
AHoj, kluci mam v aute volny mista z Brna, kdo chcete jet se mnou rad vas vemu, slozime se na naftu
-> Tomicraw: Tak to jo, aspoň mě nebude mrzet, že mě nevzali :o). Kdoví jak bude...třeba budou metrové bariéry a mají to objednané
Sem si řikal, že v mapě je snad jen taková čárkovaná cesta, takže to bude něco extra