TÁBOR 2002 - jaký byl.

prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 24.06.2002 do 28.06.2002, založil/a
řadit dle data
11:18:18
28.06.2002
PJ
Kdyz ja to mam do Roznova hrozne daleko :-( Ale uz jen kvuli U-Geenovi bych jel az na sveta kraj :-) Kdy to tam ma byt?
07:25:48
28.06.2002
wekky
Do Rožnova bych se taky rád podíval. Včera jsem konečně zprovoznil Bublinu, snad do té doby vydrží. Nevíte už někdo na kdy se to plánuje. Na starém fóru nějaká zmínka byla, bohužel jsem si termín nepoznamenal.
16:13:49
27.06.2002
U-Geen
Do Rožnova jedu stopro, je to klubová akce.
10:26:59
27.06.2002
Tuner#2 - zrušená registrace
Hmm tak ten vejfuck jsem neštudoval, takže nevím a do Rožnova bych chtěl jet.
16:08:56
26.06.2002
Tuneman
Jak tak koukám po Inetu na fotky, tak mě akorát s*re, že sem tam nebyl...ale mám hned dotaz - ten fajnovej oranžovej rapid má vejfuk jak z motorky, moc se mi to líbí. Nevíte o tom vejfuku něco bližšího? Co je to zač a tak... Díky. Doufám, že do Rožnova se už budu moct dostavit - jede tam někdo?
13:18:04
26.06.2002
to Rapid: No to je dost že jsi se ozval - to jsi tedy zklamal, doufám že to bylo něco důležitýho a tak omlouvám tvojí neúčast :o)) Já jsem fotil o 106, ale nemám digitál takže to musím nascenovat a pošlu to U-Geenovi aby to sem dal - až uvidíš spodek tý modrý tak se u toho uděláš :o)))))))) fak bomba. Ta okruhová 130 stála u kluků s Frýdku místku, takže asi bude tam odtud taky - projížděl jí v cempu a byl to brus - jsi teď v Plzni??
20:13:49
25.06.2002
Rapid
kurva drát :)))) tak ta modrá je vyfocená na : www.unicos.cz/skoda

super

a ten voranžovej rapid taky

19:05:50
25.06.2002
Rapid
jo o a co ten voranžovej rapidos bez nárazníků??? co to bylo zač

dík
18:38:23
25.06.2002
Rapid
zdar hoši...... tak sem po dlouhé době zavítal :)

Dane, to si děláš prdel??? si v pohodě??? a co favo???a Jarda??? napiš mi kdyžtak na mail...

jinak, nemá někdo vyfocenou tu modrou škůdli z motorem 1,8T jak píše tuner2???

a vomrkli ste někdo toho fialovýho rapida co měl na střeše ty dva výdechy???

vodkud byla ta anglická stotříca??? to na tom měl ňáký origo okruhácký kola??? a ty pneušky:)))takový šlupky, to musely přivést na valníku, ne? žrádlo:))) z čeho v tom měl ten rám??? a ta nádrž taky super.....

fotky na techwebu se mi moc nelíběj............ nevíte jestli už sou někde lepší, popřípadě nemáte někdo vlastní????

kurva, mě tak sere že sem tam nebyl:((((((((((((((((((( (((((((( a to bydlim 10min vocaď. musel sem smrdět u Mělníka :(((((((((((

tak zatim čus :((( musim se jít učit
10:54:25
25.06.2002
to Dan: nekecej že Ti zbořil fáčko - to bych ho asi na tvým místě zabil. Nebo jste jeli pracovním WRC vozem?? i tak by to nepotěšilo. No jo to je tak když má mokrý razítko a dostane do ruky silný auto a machruje. Doufam že se Vám nestalo nic vážného. Zatim se měj čus Tuner#2
20:18:11
24.06.2002
PJ
Ja jsem do Tabora take zavital a libilo se mi tam, hezkych aut tam bylo hodne a tech neprilis povedenych po malu. Me jasne nejvic uchvatila replika 130 LR/B s motorem z Formule Skoda o vykonu 128 ks, tedy to o cem hovori TunerZwei :-) Byla opravdu dokonala, zvenku, uvnitr, technicky... nemam co vycist. Nejvic me na tom aute zaujal rozdelovac :-) - Magneti Marelli primo pro motor S135, takovy bych si take nechal libit :-) Kola mel take dobra, mam i kontakt na cloveka, ktery je dela za solidni peniz.

Tu 130 s motorem z Octavie jsem si moc neprohlizel, jen jsem zaznamenal dobre udelane brzdy, samozrejme kotoucovky s vnitrnim chlazenim na vsech 4 kolech. takze asi take vychytany kousek.

Pak tam bylo par hezky udelanych eReSek, tradicne hodne krasne zachovalych Felicii...

Skoda ze jsem musel zmiznout uz v jednu, takze jsem o vetsinu programu prisel, ale hezkych aut jsem videl dost :-)
19:55:24
24.06.2002
Dan
Já místo, abych jel do Tábora, trávil čas na chíře, páč nás ve 120km/h nabral ňákej zkurvenej idiot s novou Octavií. My stáli. A pak skončili na boudě.....

To sem sice nepatří, ale jen tak, pro Tunera2, aby věděl.....
16:02:00
24.06.2002
Katka
O víkendu jsme byli s Kanim u nás na chalupě v jižních Čechách a tak jsem se rozhodli, jet se taky do Tábora podívat. Mě, se auta taky docela líbila, načerpala jsem spousty nových nápadů a podnětů, ale žádné z aut mě nezaujalo natolik, že bych ho hodnotila, jako nejlepší. Některý auta byly pěkný, některý (na můj vkus) příšerný. Auto, které se mi hodně líbilo a opravdu mě na první pohled zaujalo byla stříbrná Tatra.Byla to přesně ta stejná, se kterou cestovatelé Hanzelka a Zikmund scestovali po válce celou Afriku a Jižní Ameriku. Sice měla nějaké problémy s motorem, ale jinak bylá krásná, nádherně zrenovovaná. Počasí bylo hezké, dokonce jsme se i vykoupali a spálili se a tak to byl docela příjemně strávený den.
11:40:02
24.06.2002
Tak a máme po tolik očekávaném srazu v Táboře. Co mě nejvíc zaujalo byla moooc pěkně udělaná modrá Škoda 130L s motorem 1,8l z Octavie. Podvozek dotažený k dokonalosti ( uchycení tlumičů zadní nápravy podstaně líp než má Rapid ala RS ) a taktéž motor a brzdy - jedním slovem bomba.( pro znalce loni to auto bylo šedivý a mělo převařený pochromovaný plecháče - takže na tom docela zamakal ). Dál mě zaujala bílá "placka" taktéž Škoda 130L s anglickými plastovými blatníky snížená, malá kola s velkým límcem, totálně odstrojená a s motorem o výkonu cca 130HP. To byly auta které mě po zimě překvapily a hodnotím je jako nej auta srazu. Z dalších jsem se přesvědčil že Rapid ala RS má skutečně turbo a jelo mu to opravdu moooc pěkně. Samozřejmě bylo spousta dalších pěkných aut a docela mě překvapilo že na rozdíl od Brna tam nebylo moc přeplácaných aut tzv. plast tuning a nebo kit car ( i když na některých bylo toho kitu až až :o)) Sraz hodnotím jako velice dobrý, ale to vjezdné by mohlo být menší - i proto bylo spousta pěkných aut venku :o(( Takže v roce 2003 čau.
Extreme Tyres