Tuning sraz Panenský Týnec 14.6.2008

prohledat
203 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 29.05.2008 do 20.06.2008, založil/a Tommyk
řadit dle data
08:32:16
20.06.2008
Zdenek z Lovo
-> Hoblík: Já být na tvým místě tak bych se na TC nevykašlal.Byla by to škoda ohledně tvého auta.Máš dobrý nápady akorát jsi vše dělal hrrr a bez rozvahy.Jak sám říkáš 2 krát měř 1 řež.Vlastně auto máš hotový,tak se zamkni do garáže a dej si prácičku z detaily a bude to cajk a konkurence schopný.A hlavně se nesnaž dát na auto vše co mají ostatní.Třeba ty klíče v kufru nebo rukavice a bačkory.To používají šampoňáci a zlatošroubky.Máš svojí hlavu a představivost a hlavně se dá zrealizovat hodně krásných věcí pomocí svářečky a i třeba MDF desky.Co ti můžu poradit tak ten kufr polep tkaninou jako mám třeba já a ten vnitřek bych potáhl koženkou,kde můžeš udělat různé barevné kombinace a hned to bude z fleku lepší.Doufám že se někdy uvidíme a pokecáme na TC jelikož jsem tě poslouchal když jsi mluvil o svém autě na plachtě a připadal jsi mi že jsi cajkovej chlap4 Tak práci zdar1
15:14:00
19.06.2008
Majkl
-> Labros: protoze ji se moc nelibil :) teda ani me ne :)
15:10:37
19.06.2008
Labros
-> Majkl: no že se máš prý zeptat přítelkyně, co chybí Hoblíkovi v interiéru.
12:58:52
19.06.2008
Hoblík - zrušená registrace
-> David V6: 1 to máš pravdu,měl jsem to nechat zavřený a bylo by3

jenže by se našel stejnak nějakej rejpal 1ale oto tu jde krásně se pohádat alespoň jsem zjistil co mám špatné 1 ale pro Majkla stěma rukavicema jsi mi moc nepomohl1 nebo to je ta hmmmm megacikánštine?nebo jak to tvá drahá polovička o mém interiéru prohlásila1
14:56:42
18.06.2008
Majkl
-> Labros: ne proc?
13:49:11
18.06.2008
David V6
chvíly tu nejsem a už se to tu hádá vy jste kucí hrozný

já když poprví viděl ty díry v kufru tak sem myslel že je to kuli chladiči ale pak mi došlo že nejsou v kapotě díry tak jsem funkci nepochopil

prostě si nebudem nic namlouvat měl si možná tu kapotu nechat zavřenou a měl si klid nikdo by do tebe nešil
12:53:22
18.06.2008
VeTeV
-> Labros: tak aby to nebylo takovy jako "megacigosarna" 3 2
12:34:52
18.06.2008
Labros
-> Majkl: Ty máš interiér dle návrhu přítelkyně? 4
12:31:49
18.06.2008
Labros
Vkusné přítelkyně 3
12:16:26
18.06.2008
Majkl
-> juris: 3 3
12:15:29
18.06.2008
juris
-> Majkl: ,,,bacha udělal se mi opar3 114 3
09:14:40
18.06.2008
Majkl
-> Hoblík: napisu ti k autu moje navrhy ke zlepseni..
09:11:44
18.06.2008
-> Majkl: nemáš zač je to zasloužené.

Tak taď ti musím říct že to co jsi napsal tak jsem nečekal hmm.

Ano máš pravdu,pokud to auto ještě budu mít tak tyto věci které jste mi tady vytkli a to oprávněně tak se pokusím zlepšit ale ten volant nevím nevím1

Sklamání už umě vyprchalo a "závist" u ně doopravdy nikdy nebude.

Mohu tě o něco poprosit?no a ne jenom tebe.

Zeptej se tvé vkusné přítelkyně co mám změnit v tom interiéru a nejen tam.

Děkuji a to je asi právě to očem by jsme se tu měli bavit.
08:55:16
18.06.2008
Majkl
-> Hoblík: diky za uznani... Jinak nic jsem necistil, vsechno jsem rozebral a pak z novych sroubku slozil :)

jinak je skoda rict, ze uz tam nepolezes jak rikas. Ja svem prvnim TC jsem byl taky zklamanej, a rikal jsem si jak ten ci ten muze byt predemnou, kdyz ja to mam mnohem lepsi, ale pak jsem si zacal uvedomovat, ze to tak neni, kazde kolo TC mi porotci neco vytknou a ja se to snazim do priste vylepsit a brat si z toho ponauceni a musim rict ze diky kritice v TC jsem toho na aute dost zmenil k lepsimu nebo zdokonalil. Taky jsem si rikal, ze tam uz nikdy nepojedu, ale nedalo mi to :) obcas jsem nastvanej jak to dopadne, jindy souhlasim s porotou. Ale od prvniho TC uz nezavidim, reknu si ze zivot jde dal a snazim se na svem aute najit neco, co by me priste mohlo pozvednout na dalsi pricku.
08:51:31
18.06.2008
VeTeV
-> Hoblík: tak mam dojem ze sroubky dal novy :-)) ramena dal opiskovat... v cem sem Majkla nechapal byla jeho era lesteni - ale i to ho uz preslo
08:48:25
18.06.2008
-> Majkl: ubohé?pokud to tak bereš tak se omlouvám a nebyla to narážka na tvou osobu ale pouze na styl tvého pokud to tak mohu říct tuningu.Nebudu tady rozjíždět další debatu ne?oba víme že je to oničem:-)

Mě se osobně tvé auto líbí a hlavně ten podvozek.

Nedokážu si představit to že bych čistil každý šroubek p ošroubku hmmm v tom jsi umě borec.
08:43:56
18.06.2008
-> Zdenek z Lovo: Žádny bahení bitky nebudou1 Já taky čekám co mi Hoblik napíše.Myslím si že člověk nemá zapotřebý tady psát proč byl před ním ten dotyčný když já do toho nacpal více peněz a mam to lepší atd,ale měl by si vzít z toho inspiraci a vylepšit své vozítko aby příště byl na lepším umístění.Já třeba hold udělám masku jelikož hodně lidem tam chybí i když mě samotnému se to bez ní líbí.Ale třeba změním názor až tam něco vymyslím.

Zdendo nenapsal jsem to o penězích proto abych se tu hádal kdo kolik do toho pustil.Každý kdo tuní tak ví co to všechno stojí ne?A to co doopravdy neumím tak machrovat penězma protože není čím.

Nejvíce mě tady nakrklo to,že ke mě příjde porodce a má hodnocení napsaný víš?to mě nepřišlo moc fér ale to je mi fuk.Jak se říká chleba levnější nebude a určitě se stoho nezhroutím1

No jo hold jsem si asi myslel že mám navíc3

Skusil jsem tuning cup poprvé a udělal jsem si otom svuj obrázek a ne stoho duvodu že jsem se neumístil lépe.Majklovi to pomuže do finále a já už tam nepolezu8

ahoj
08:40:13
18.06.2008
Majkl
-> juris: 3 3 asi ti dam zatrest v sobotu pusu 3

-> Hoblík: ocenuju ze si to delas sam, a ze jsi to jak pises "zkusil" ale ty tvoje vykriky tady, ze "clovek do toho muze vrazit statisice a pak ho porazi skodovka jako ma Majkl" jsou dost ubohe.
08:34:09
18.06.2008
-> Majkl: ahoj.Hmm zase ta bezpečnost.Normálně pánové zakoupím si ještě jednu nábu a koupím si volant 1 1 1 a budu to měnit ano?

Ne souhlasím stím že někdy méně je více to ano ale nepřijde mi že to mám přeplácaný.

a barvy?oranžová,modrá a černá no a chrom tam má kazdý nezdá se ti?

Pokud sem chceš dát ty fotky tak si posluš nevadí mi to 3 dělal jsem si to sám a nejsem odborník a to mě nejvíce těší a jak nato koukám tak nikdo nedokáže ocenit člověka že to alespoň skusil a hledá si jen to aby to pomluvil.

Nechci se hádat znikým a beru každého názory.jak jsi to napsal je to nakopávák ke zlepšení děkuji.

Měj se a přeji ti také dost uspěchů ahoj.
08:24:11
18.06.2008
-> Zdenek z Lovo: děkuj iti za názor a 100%ho beru.Je pravda že jsem mohl spoustu věcí udělat určitě lépe a sám přiznám že jsem je odfláknul.Na každém autě si člověk najde něco co se mu tam nelíbí ale bohužel tě sklamu já toto nedělám.Koukám na věci které se mi líbí a nefotím si věcičky které pak mohu ukazovat lidem a říkat co tam má na hovno ale je to každého věc a pokud to někoho baví 1 .

To co jsem určitě nechtěl se tady obhajovat to ani nedělám dokáži přiznat chybu a když člověk za svou práci dostane skleničku tak je to jen poslední třešnička na dortu a moc to potěší.

No a co ten tvuj rapid?ne je moc hezký a to hlavně ten introš to nemá chybu.Teď už vím že nemá cenu někam pospíchat a vše je lepší si 10krát rozmyslet než se něco udělá.Děkuji ti za názor a přeju ti více takovích uspěchů protoře ten rapid nato má ahoj
02:24:16
18.06.2008
juris
9 ...tak to je teda mela,to se musím teda taky přidat3

...nevím jak může někdo napsat o Majklově interieru že je chudej,já jsem taky chudej a myslím si ale že jsem hezkej3 3 3

rapidy jsem na živo neviděl,ale žlutej je fakt kus pořádné práce ( jen teda to mračení u blinkrů se mi nelíbí ),jinak ty světla a blinkry v barvě,to je mnamka...

vínovej je taky moc pěknej...

už se těším až to uvidím na živo...

měnavka dobrý ale od předních kol do zadu ...

a majkl je prostě pro mě veterán ale to on ví,že Míšo3 3 3

Jinak jak psal Honza,Cup je podle mě taky více o stylingu a o kompletním sladění auta...a hodně tam znamená: málo je někdy více4

...jak jsi to myslel Honzo s těma plastama?3 ...jěště že to mám z laminátu*3* *3* *3*

co se týče pořadí (podle fotek) myslím,že je to v pořádku*5*

...smutný je...a pořád více si to ujasnuju,že celej českej tuning je hlavně o závisti*10* ...jěště že letos končím*8*

...tak a ted do mě*1* *4*
18:08:31
17.06.2008
Tommyk
3
15:19:22
17.06.2008
Zdenek z Lovo
-> Tuner#2: Snažím se Hoblika nasměrovat správným směrem a né se tady hádat a brečet jak malý dítě na pískovišti.Ještě že ses přiznal jinak bych nerozdýchal kdyby jsi mě předběhl v pořadí1 1 1 Dělám si srandu.
14:57:08
17.06.2008
Tuner#2 - zrušená registrace
BTW: Buďte všichni rádi, že jsem byl za klecí, jinak bych Vám zamíchal s pořadím, protože se s porotcema znám 40 JOKE
14:55:34
17.06.2008
-> Zdenek z Lovo 17.06.08 13:03:40: Moc hezky napsaný.4
13:53:30
17.06.2008
Nwkt
-> Majkl: A přebejvá kus kapoty 1 -> Zdenek z Lovo: 4
13:52:24
17.06.2008
Majkl
-> Zdenek z Lovo: s tou maskou souhlasim :)) taky me tam chybi
13:36:31
17.06.2008
VeTeV
koukam a je to tady - tuningari se hadaji kdo ma plechovku vic barevnou, kdo vic usmudlanou jinej zase vic jako "megacigosarna" , jinej jako cirkus....

neni nad serii 2
13:32:40
17.06.2008
Zdenek z Lovo
Žádny bahení bitky nebudou1 Já taky čekám co mi Hoblik napíše.Myslím si že člověk nemá zapotřebý tady psát proč byl před ním ten dotyčný když já do toho nacpal více peněz a mam to lepší atd,ale měl by si vzít z toho inspiraci a vylepšit své vozítko aby příště byl na lepším umístění.Já třeba hold udělám masku jelikož hodně lidem tam chybí i když mě samotnému se to bez ní líbí.Ale třeba změním názor až tam něco vymyslím.
13:24:08
17.06.2008
U-Geen
-> TUNER: no zapasy tech styling aut v bahne by taky mohly bejt zajimavy :)
13:18:30
17.06.2008
MATTESS
TUNER 17.06.08 13:12:48 napsal: Tady se to rozjelo... ))))Netrpělivě čekam na další reakce....

já taky1
13:15:08
17.06.2008
TUNER
-> Nwkt: Nevim,ale asi se někdy zajdu podívat "do klece".....vypadá to tam na dost tvrdý boje než na jaký to vypadá na povrch..... 1
13:13:19
17.06.2008
Nwkt
-> TUNER: Už se poprali? 3
13:12:48
17.06.2008
TUNER
Tady se to rozjelo... ))))Netrpělivě čekam na další reakce....1
13:09:08
17.06.2008
Majkl
-> Zdenek z Lovo: asi tak, kdo to videl udela si svuj vlastni nazor.. kazdemu se libi neco .. nekomu se libi auta pekne zpracovana, jinemu auta spracovana hur ale zato zase oplastovana
13:05:38
17.06.2008
Majkl
-> Hoblík: "ten interiér Majkla mi příjde trošku chudý a trošku špinavý" ono mene je nekdy vice co se tyka te chudosti vis? treba tvuj interier mi prijde komplet preplacany, kazda ves jiny pes, a jak rekla vkusne moje pritelkyne, takova "megacigosarna" :)) proste od kazdeho neco, deset druhu barev, nic neni sladeno s nicim atd.. nehlede na bezpecnost jak uz Psal honza.

Hoblík 17.06.08 11:36:58 napsal:

-> MATTESS: já to tak také beru.Jen mě stve to že mužeš nacpat statisíce do auta a pak tě natrhne škodule jako má Majkl7
tak myslim ze muzu rict, ze jsem do toho auta dal prinejmensim stejne jako ty ne li vic.. a plne se ztotznuju s Honzo, ze tvoje auto je podvozkove proti memu uplne nikde jinde, interier viz vyse, o motoru vubec nemluve ten plech ktery zakryva vse osklive a jeste zvysuje teplotu netreba uz dale komentovat, a exterier je jen o vkusu.. nicmene pokud chces, muzu sem dat fotky tveho exterieru jak "dobre" je to zpracovane, pritelkyne to celkem dobre vyfotila..

misto klicku v kufru jsi mel zapracovat na detailech.. s hodnoceni tohodle TC souhlasim, a mozna bych te bez pardonu posunul o misto niz ;-)
13:03:40
17.06.2008
Zdenek z Lovo
-> Hoblík: Ahoj,rád přihodím pár mých poznatků.Předem mi připadá že nevíš co tu píšeš a hlavně mi připadá že nejsi smířený z umístěním na kterým si skončil a snažíš se tu nějakým způsobem přesvědčit lidi že máš na víc.Takhle koukal jsem na tvoje auto a z pár věcí jsem nechápal,např ty díry kolem světel,dobře říkáš že je tam máš kvůli výměně žárovek ale mohl jsi alespoň tam udělat nějaký plechový krytky nebo záslepky aby to nevypadalo takhle hrozně jako když chybí víko od kanálu na silnici.Třeba jsem koukal na světla,dobrý nápad i já jsem je tam chtěl dát z toho seatu ale bohužel jsem měl auto po laku tak jsem se na to vyprd ale třeba levý světlo mělo jinou polohu než blatník v kterým je to světlo.A ten volant z toho svařeného řetězu není nějaká novinka jelikož s tím už byli jiný.A ten nerezový plech nad světly:třeba mě fascinovalo jak jsi ho nastříhl aby jsi vytvořil oblouk kpřes světla a necháš to tam nastřihlý a ani to nezavaříš a pak nerozleštíš aby to nebylo vidět.Tady jsem napsal co se nelíbí mě.Jinak ale barva kola i světla atd si vybral dobrý ale to zpracování u mě děs.Já jsem to auto dělal 5 let z toho to mohlo vyjet před 2 rokama ale nevyjel jsem tehdy než až jsem si byl jist že mi vše sedí jak má a hlavně nějak ladí všechno ze všim. Všiml jsem si že jsi zkoumal moje auto,napiš mi tvoje negativní poznatky rád se poučím.Jinak ten motor je nebezpečný kvůli výkonu ve škodovce ale všiml sis určitě že jsem kvůli motoru předělal brzdy podvozek držáky atd.Né že jen jsem ho tam dal a nechal vše původní.Chci jen říct že ty co viděli tvoje moje Majkla Davida Tuarega auto si udělají usudek samy a nemusíš tu psát co tam všechno máš.Předem říkám že se tu nepovyšuji nebo tak něco.
12:38:55
17.06.2008
-> MATTESS: o tom vím ale mám ho už delší dobu a stejný není3
12:28:01
17.06.2008
MATTESS
-> Hoblík: vyvedu tě z omylu - ten volant mají dávno perverzáci4 To jen tak na okraj
12:24:24
17.06.2008
-> Tuner#2: Tuner#2: -> Tuner#2: ano?ten interiér Majkla mi příjde trošku chudý a trošku špinavý ale zase odborně načalouněmn.Já mám pod tou alcantarou 2cm molitan tak proto to dělá ty boule ale to se mi líbí to byl muj účel.podvozek mám standart jen mám upravené náboje na 4*100 a tvrdší pružiny od speedpro vpředu a zadní z rapida.Chtěl jsem také tam nacpat kotouče ale nejsem právě ten odborník a neumím to.Nápravy nechám v černé barvě protože některé cirkusácké lakování mi to příjde ulítlí.

V mém interiéru se ti nejvíce nelíbí ten volant ale to je právě to co se mi líbí nejvíce.Je to moje dílo a hlavně to nikdo nemá i když je to nebezpečné.

podlahu mám z leštěného antikorového plechu ze sleněnýmy destičkamy kde mám gravirované štíry.Sedačky mám Raceland ale ty jsou odborně přečalouněny a hudbu mám obyčejnější3.Motor

je favo z leštěnýmy kanály,leštěné víko,cívka,na výfuku je termoizolační páska,filtry Eufab a oplechoval jsem to anticorem stejně jako baterku.

Ok beru to a děkuji ti za toto psaní které bylo dost rozumné ahoj
11:58:21
17.06.2008
-> Hoblík: Pokud by to byl styling cup, tak to by jsi určité šance se zavřeným autem měl, ale pokud se to pořád jmenuje TUNING cup, tak já prostě koukám na věci, které jsou funkční a přispívají k vylepšení jízdních vlastností auta. Zapracuj na zpracování a bude lépe. Třeba interiér Majkla je nebe a dudy proti Tvému, podvozek a motor jakbysmet a exteriér je věc vkusu, ale mě se líbí víc než plasty, takže to už máme další 3 kategorii kde je lepší.
11:43:46
17.06.2008
snažím se být originál a pokouším se vše dělat sám.

Učenej z nebe nespat a je to pravda že 100lidí má 100názoru a každý si najde na autě druhého právě to co mu voní a co mu nevoní.Samozžejmě že každý čte hůře krirtiku o sobě nebo své věci co udělá.Jsem rád když toto píšete alespoň je to zkušenost a věc k vyvarování.Děkuji
11:39:58
17.06.2008
-> petr s: no tak to také nebyl malý obnos peněz to 100%
11:37:51
17.06.2008
petr s
-> Hoblík: Ale kolik si myslíš že nacpal majkl?
11:36:58
17.06.2008
-> MATTESS: já to tak také beru.Jen mě stve to že mužeš nacpat statisíce do auta a pak tě natrhne škodule jako má Majkl7
11:35:14
17.06.2008
-> Tuner#2: 9 9 9 ano?a to je právě ono.Koukáte na podvozek a na motor ale to je jen jedna věc co se tam hodnotí.Těm dvoum klukům nemohu říct nic ale z Majklem mi to přišlo ulítlí.Tobě nepříjde trošku nebezpečné tam narvat motor ze saaba?to musí dělat divy z kastlí
11:30:23
17.06.2008
MATTESS
-> Hoblík: ber to jako podnět na zlepšení a aby sis nemyslel, že kritizuje jen tebe. Tak to není
11:30:19
17.06.2008
-> Tuner#2: máš pravdu to stebou souhlasím ale nechápu když to nemáš rád tak to nehaň.Vyděl jsem tam tebe z autem a také to není muj styl ale nepíši nic.

Nevadí mi to číst o sobě takové věci naopak mohu to zlepšit.No a co setýká interiéru tak se zeto nestydím říci že jsen to dělal sám a je to podle toho hold vydět.

Toto auto mě vyšlo na dost penízek a řeknem si to upřímně že se musí šetřit všude.
11:26:53
17.06.2008
-> Hoblík 17.06.08 11:12:24: Tak tomudle jsem se zasmál prozměnu já. Dle mě to bylo konečně hodnocení tak jak má být s prvníma třema naprostý souhlas (možná bych váhal zda neprohodit Tuarega se Zdeňkem, který nemá dodělanou masku), na čtvrté místo bych se nebál dát tu červenou 120cku, protože má komplet kotouče, vpředu chlazené, motor z Fábie 1,4, podvozek KONI a pak by jsi byla asi Ty. Myslím že porotce to tentokrát udělal velmi dobře.
11:25:41
17.06.2008
-> MATTESS: to vím ale ostatní mě nezajímají.Nehledám si hnidy ale to je jedno.
Extreme Tyres