skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
České Budějovice
-> Martin2705: a nebylo by lepší třeba mercury? nebo někde venku? tam budou zase blbečci
-> Martin2705: Mam z rapla... Proto ho prodávam... JJ, změřim ti to a pošlu smskou

-> Bagrr: a ty máš z rapida nebo sedana? Já bych ho od tebe vzal, pokud tam půjde, tzn. mi prosím změř, jakou to potřebuje díru. Díky
-> THOMMY : Ty a hodnej? No tak to bych chtěl alespoň jednou vidět

-> Martin2705: Mno tak eMBasa je škoda... Jinak střešní vokno z rapla je plošší než u sedana a mělo by tam bejt menší sraní ho tam nacpat na ten karavan:o) Když mě ho zbavíš hodně rychle tak je tvoje za 3kila tzn že na tom tratim 2kila...
Na sraz 3.3.2007 klíďo dorazik, když nebude něco jinýho, co by tomu bránilo...
Na sraz 3.3.2007 klíďo dorazik, když nebude něco jinýho, co by tomu bránilo...
MB prodáno!
-> Frisco: Ja jsem porad hodny
-> Martin2705: Zrejme tam melo byt ganz

-> Stepix: Husa jedno?
SRAZ SE KONÁ V IGY JAKO MINULE 3.3.2007.
Přijeďte všichni
Přijeďte všichni
-> THOMMY : když budeš hodný

-> Frisco: Svezes me?

-> Stepix: mir auch, a možná přijedu s oranžovou s novým motůrkem, když budete hodný
-> Martin2705: gans egal
Kdy uděláme sraz? Pátek 2. nebo sobota 3.?
-> **R@ZOR**: tak se ho zeptej, ať se přijede kouknout a domluvíme se
-> Martin2705: Hele, mozna bych o nekom vedel.. Ten typek co s nama byl ve Vodnanech s tou felinou 1.6 by ji mozna vzal. Ma pro litry slabost

-> cutik: zkus, protože zatim sem měl pár zájemců, ale jako obvykle opava, břeclav, chomutov...

-> Martin2705: soused je do nich blazen,tak ho zkusim ukecat at ji koupi :-)
-> Frisco: vim, byl na to kouknout
-> cutik: Chtěl bych tak alespoň 5,5 ale při rychlim jednání za 5. Má zdravou kastli, novou STK a navý všechny blatníky.
Nejhorší je, že sem přemejšlel, že by mě možná vyšlo nejlíp rozebrat jí do šrotu, ale to mi přijde jako hodně velká škoda
-> cutik: Chtěl bych tak alespoň 5,5 ale při rychlim jednání za 5. Má zdravou kastli, novou STK a navý všechny blatníky.
Nejhorší je, že sem přemejšlel, že by mě možná vyšlo nejlíp rozebrat jí do šrotu, ale to mi přijde jako hodně velká škoda
-> Martin2705: kolik vlastne za ni?
-> Martin2705: sluky hodně přemýšlí
-> THOMMY : tak si jí vezmi, nechám jí fakt za dobrý prachy s novou STK. Tak až ho uvidíš, tak mu řekni že něco mám a ať se kdyžtak ozve
-> Martin2705: Premejslel jsem,ze bych te ji zbavil,ale taky ji nemam kam dat...a penize na ni by taky nebyly...Hele,zkus se zeptat toho Davida,jak jsem ti na nej daval cislo,jestli nechce nejaky dily..
-> Stepix: Ale, měl sem mít zahradu s přístřeškem od kámoše, kde bych na tom dělal, ale najednou po 14 dnech ruplo v kouli jeho rodičům, že to prodaji tak ať si to odtáhnem a bylo hotovo. A dělat auto na sídlišti na parkovišti neni asi to pravý. Takže prodám do dobrých rukou, je téměř bez koroze, tak se ho někdo ujměte
na prodej
-> Martin2705: copa s MBckem?

-> Stepix: díru vyříunu ja velká bude třeba, hlavně aby tamta nebyla větší
UJMÉTE SE NĚKDO MOJEHO MB, NECHÁM HO VELICE LEVNĚ, NOVÁ STK
UJMÉTE SE NĚKDO MOJEHO MB, NECHÁM HO VELICE LEVNĚ, NOVÁ STK
-> Martin2705: silikon to jistí, spíš aby ti to sedlo na díru
-> **R@ZOR**: a myslíš, že by šli dát na rovnou střechu karavanu, která je ještě navíc tlustá tak palec?
-> Martin2705: Taky mi tu jeste 2 okna zbyly 

-> THOMMY : sem taky měl takový tušení, počám, až se tu k tomu vyjádří
-> Martin2705: Bagrr jedno prodava

nemá někdo střešní okno navíc? napadlo mě narvat ho do karavanu nahoru na střechu
-> Martin2705: spíš uvažuju o tom druhym, moh by bejt tak za tři litry
-> Frisco: neni špatnej, ale už docela dost starej, takže velkej a těžkej a nevíc nemá myslim foťák a displey je jen 4000 barev.
Pokud by nebyl za nějaký dobrý peníze, tak bych do toho nešel...
Pokud by nebyl za nějaký dobrý peníze, tak bych do toho nešel...
-> Martin2705: co si myslíš o tomhle? aukro.cz/show_item.php?it
em=16523...
nebo tohle: aukro.cz/item163442269_t_ mobile_mda_qtek_1010_.html
má to cenu?
nebo tohle: aukro.cz/item163442269_t_ mobile_mda_qtek_1010_.html
má to cenu?
-> Bagrr: Tak se ještě domluvíme přesně, co všechno si mám sehnat? Nějakej plech, nebo máš a pak se vyrovnáme?
-> Martin2705: No každej víkend:o) Přes tejden makam...
-> Bagrr: Překračovateli rychlosti, kdy bys měl výhledově čas na drobný povaření mojeho novýho vehiklu?
-> Bagrr: míro, kdy to už konečně bude?
-> THOMMY : enem lehce nad limit tzn 75:o/ ale byli pěkně zašitý, že sem je vyděl až když vylezli s plácačkou:o/
-> Bagrr: V tomhle nastesti nemam praxi,nevim,80?
-> THOMMY : Mno původně to mělo bejt za 3b a 2500,- tak zkus hádat, jenom napovím, že to bylo v obci....
-> Bagrr: Kolik pak si jel?
Co se tyce CB,ja se bez toho obejdu

Co se tyce CB,ja se bez toho obejdu
-> Frisco: Taky bych do toho šel...
Mno jinak dneska sem pocítil první ránu od nového zákona... Mam -2body a 1000kč...
Mno jinak dneska sem pocítil první ránu od nového zákona... Mam -2body a 1000kč...
-> Frisco: já, když to bude za rozumný peníze a někdo mi jí pomůže namontovat
TAKŽE ANKETA:: KDO JE PRO ABY SME SI DO AUT DALI CB-VYSÍLAČKY?
Nemáte někdo přední nápravu na prodej? Možná, že tam dám 120kovou, kvůli kotoučům
-> jerrom: to je mi známo, takže buď dám dopředu kotouče, nebo tam nechám bubny a vyměnim jen ramena, ale nevim, jeslti to jde.
-> Martin2705: MBčko má vepředu bubny a stovky a novější maj kotouče.