skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
České Budějovice
ODJEZD BĚŠINY ZE STRAKONIC SE DOMLOUVÁ NÍŽE A ve fóru stránek www.skoda-strakonice.wz.c
z
-> M.a.R.i: Klidně, zorganizuj to, já se rád zúčastním ze svým novým vozem.
-> Martin2705: hmm,tak první sobotu v květnu sem od 5ráno do 3odpoledne v práci. Se na to už vyseru. Nakonec za celej rok nepojedu na žádnou akci, protože budu mít zrovna práci. Snad vyjdou Doksy.
Co dát další sprintík? viz skoda.stable.cz/cz/index.
php?action=sho...
-> Martin2705: Tak tzatim nevim, ale chtěl bych jet na otočku v sobotu...
jestli pojedete pře Strakonice, tak bych jel s Váma. Jenom ještě nevim, kdy pojedu, chtěl bych tam bejt i přes noc...
-> M.a.R.i: sem tě tam neviděl, akorát stepixe.
Jinak se mi zdá, že nastal čas na domluvu ohledně výletu jihočeských virťáků na Běsiny první víkend v květnu, takže bych chtěl vědět, kdo by jel, jestli přes noc nebo jen v sobotu apod. Já pojedu s kámošem asi jen sobotu na jukačku...
Jinak se mi zdá, že nastal čas na domluvu ohledně výletu jihočeských virťáků na Běsiny první víkend v květnu, takže bych chtěl vědět, kdo by jel, jestli přes noc nebo jen v sobotu apod. Já pojedu s kámošem asi jen sobotu na jukačku...
Teď dělám na mobilsalonu, jsem na pivovarský zahradě, tak zajděte na pifko
. Sou tam celkem zajímavý pavilóny: trabant tuning, extra chopery, taky sem tam zahlídnul toho brouka, co má karosérii z drátku. Čest práci

->Zdar soudruzi Už se pomalu začíná dělat pěkně,sezona startuje, co takhle pozvolna obnovit páteční srazy u Kauflandu?

Po kozultaci s Bagrrem RUSIM dnesni sraz, protoze nema cenu tam bejt ve dvou nebo trech. Priste teda vymyslete jinej termin, ale timhle tempem se na Besinach nedomluvime
Takže kdo vlastně jede na 100 procent?
Takže to asi zrušíme, co , nemá cenu, abych tam byl sám.
Takže to asi zrušíme, co , nemá cenu, abych tam byl sám.
ja se omlouvam predem, ale dnes jsem se dozvedel ze jsem od pul 6 v praci

-> Frisco: Pribram jedu 100%, ale zejtra nedorazim.. Jedu si zakrosit na motorce na moravu

-> Frisco: tož doraz a prodiskutujem to tam
Já teda nevim, jestli dorazim v sobotu, ale je tady jiná věc k projednání. Blížící se sraz v Příbrami :: extreme-show.tuning-sport
.cz/ tak sem se chtěl zeptat, kdo by jel???
-> cutik: oukej šéfe

-> M.a.R.i: zajedu se podivat a na madrskou klobasu

-> M.a.R.i: tam je pouť nebo co?
ja taky prijedu,ale Stepix si to musi vzit nastarost aby mi to jeste pripomnel...
2 Stepix: prosiiim....
2 Stepix: prosiiim....

Hmm, 7.dubna smažim párky a točim gábinu v Dobrý vodě,tak někdy jindy

-> Martin2705: Asi taky prijedu

-> Martin2705: Mno uvidíme.....
-> Frisco: -> Bagrr: Omluvenkou je jen vlastní smrt
-> Martin2705: Já pokud nebudu v jobu tak se objevim na 150% Ale jak říkam dozvim se to až v pátek, jestli musim jít makat nebo ne....
já možná, nevim, jak to budu stíhat, ptž večer hraju v dd palm beach, tak uvidim, ale rád bych zajel, dlouho sem vás neviděl

-> Martin2705: asi já

Ok, tak přijede vůbec někdo, nebo tam budu sám?
Tak se definitivne omlouvam z ucasti...
Nejak se seslo hodne veci najednou,takze sem uz moct nebudu...docela blby,kdyz jsem sam navrhl datum

Nejak se seslo hodne veci najednou,takze sem uz moct nebudu...docela blby,kdyz jsem sam navrhl datum

-> Martin2705: to bud rad, ze ti to nerozbilo okno

7.4.2007 SRAZ od 18:00
-> Stepix: No to mi povídej, sem ho neska polil dvouma litrama teplý vody a škrabal lopatkou a nešlo dolu, bylo v něm snad půl kila písku. Je mi na blití ještě teď. Myslim, že to bylo z letící velryby
-> Stepix: No to mi povídej, sem ho neska polil dvouma litrama teplý vody a škrabal lopatkou a nešlo dolu, bylo v něm snad půl kila písku. Je mi na blití ještě teď. Myslim, že to bylo z letící velryby
-> Stepix:
Jinak co to ztahovani?
Takze sraz je pristi tejden od kolika? 18.00? Doufam ze mi to vyjde,budu zas stehovat

Takze sraz je pristi tejden od kolika? 18.00? Doufam ze mi to vyjde,budu zas stehovat
-> Martin2705: jooo, to mi taky jednou posral škodofku snad orel, to bylo lejno přes pul okna a jak zaschlo a chtěl jsem ho setřít stěračem, tak mi to normalně strhlo raminka a jak se to jeste rozmazalo, tak bylo pomalu videt co to zvire jedlo... v tom bobku byly jeste kusy broucku a nejaka trava

-> Stepix: chtěl sem ho posunout nahoru.
Jiank dneska si mi vám stala taková "veselá příhoda". Jedu, najednou rána jak svině, říkám si, že mi asi upadlo kolo, ale jel sem dál. Pak přijedu na parkoviště, na zadním skle hovno asi od velryby, tak 10*10 cm, zastříkanej celej kufr, no prostě humus. Musel sem se tomu smát celej den
Jiank dneska si mi vám stala taková "veselá příhoda". Jedu, najednou rána jak svině, říkám si, že mi asi upadlo kolo, ale jel sem dál. Pak přijedu na parkoviště, na zadním skle hovno asi od velryby, tak 10*10 cm, zastříkanej celej kufr, no prostě humus. Musel sem se tomu smát celej den

-> Martin2705: co ti je k smichu, aspon vidis, jak je tohle tema navstevovany... to jen aby si nestezovali ze jim zase nekdo nerek

-> M.a.R.i: tak dej pak vědět, jestli budeš mít čas, aby se s tebou počítalo
7.dubna sem v lihu,takže svojí účast nejspíše vylučuji, i když bych do Běšin určo jel, pokud nebudu v práci
-> Bagrr: to je fakt....mam docela slusny ,,A".cka

-> cutik: A velkym písmem a podtržený?

-> Martin2705: uz to mam v denicku

-> Martin2705: Uvidim, snad nebudu muset do práce:o/
-> jerrom: Nakonec sem to odvezl do prahy, páč v jihočeskym kraji sem našel akorát vyvažování náklaďákovejch a osobáky se jim nechtělo dělat ebo to neumněli...
-> jerrom: Nakonec sem to odvezl do prahy, páč v jihočeskym kraji sem našel akorát vyvažování náklaďákovejch a osobáky se jim nechtělo dělat ebo to neumněli...
-> THOMMY : ok, takže zas první sobotu v měsíci, 7.4.2007 SRAZ. Prosím o maximální účast, domluvíme se na těch Běšinách, co a jak.
-> THOMMY : Bagrr to měl myslím v Praze v Motoreně...

-> Martin2705: Co zase prvni sobotu v mesici,jako oba predchozi srazy?-> jerrom: Zeptej se Bagrra,ale myslim,ze to nechal delat nekde daleko
Ahoj, nevíte, kde v okolí Budějc nebo v Budějkách vyvažujou? Potřeboval bych vyvážit komplet - setrvák, klika, řemenice. Díky
takže chlapci, kdy se domluvíme na srázek a domluvit účast na běšinách? Viděl bych to někdy v půlce dubna, co vy na to?
-> rapidmen: Pak se divis,ze nemas penize,kdyz hazes dobry motory do srotu
-> Bagrr: Momentalne ne

-> THOMMY : Štepos nic nemá??
-> THOMMY : ty jo vy vždycky vzpomenete, až když ty krámy vyhážu
, teď jsem jeden dobrej rozebral do hliníku

-> All: Vim ze Sluky tu se sehnanim motoru nepochodil,ale radsi se taky zeptam- kamosovi se vysypal motor ve facku,takze rychle shani jinej,nevite o necem? Nejlip 136