skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
České Budějovice
-> kury: JJ... Dvojak je tam coby dup... Trojak taky relativně ale za 4 už dávam těsně před koncem... Sem zvědavej až bude na krátkejch kvaltech:o)))
-> Bagrr: Tak jsem to myslel. Takhle je hezky ze tam hned mam 3,4 a pred cilem bych mohl davat 5ku, ale 1 a 2 radim ani se nerozjedu. Ale zase ty rozjezdy vypadaj efektne, jak to vystrelí

-> kury: Mno spíš sladit jednotlivý kvalty... Klíďo bych nechal dlouhej SP ale zkrátil bych 3-4-5...
Stejne by to chtelo mit celou převodovku poskladanou jinak. Aby 1,2 byly dlouhy a zbytek kratkej.
-> kury: JJ, v Elise budou krátký, ale zatim je motůrek ve spotřebáku na dlouhejch....
-> Bagrr: Ty taky budeš mít v Elise kratky ne, aspon Pavel jednou říkal, že si taky přestavoval převodovku na 4,22.
-> kury: Mno já řadim na dlouhejch kvaltech docela svižně akorát 4-5 nějak pomalejš:o)))
-> Bagrr: Jeste k nim hodit pekne nizky gumy a budu řadit jak vzteklej

-> kury: No krátký kvalty už samy o sobě stačí

-> R@ZOR: No zatim jsem jeste moc neposilil
Karbec furt serie T613, na svody 4-1 furt nejsou prachy. Tak zatim jen ty kratky kvalty

-> R@ZOR: Mno Jak říkam když budu v rozmezí těsně pod bednou tak budu spokojenej
Na to že to je na dlouhej kvaltech tak když mi narve zadek někdo s krátkýma tak mi to bude fuk

-> Bagrr: O kousek
Tak doufej, ze to s novym moturkem bude lepsi.. Ikdyz kury jeste posilil

-> R@ZOR: Mno a já o půl dráhy

-> Bagrr: To jo, ale dostal o 2 auta :-)
-> R@ZOR: Hele ber v potaz jakej má Mari náklad:o)) A taky to že jel na plyn

Byla to bila 1.9TD. Porazil jsem s tim i vsechny 1.6ky co tam byly
i tu 1.9TD a dokonce MaRiho P405 2.0SRi

-> kury: JJ, bylo bílý:o) Jak říkam na krátkejch to musí bejt masakr....
-> Bagrr: Ty videa jsem nekde uz videl. To tipo bylo myslim bíly a bylo to TD. Tak na jaře v Příbrami jsem R@ZOROVO Tipo dal, tak nakou silu ten motor má

-> Martin2705: Sem pro 23....
-> kury: Mno přirovnání jelo to jako svin* je slabý:o)) Kdyžtak ti někdy pošlu video ze sprintů... Mam pro srovnání se seriovou 130 (já:o) a s tipem A teď nevim jestli td mebo jenom atmosféra....
Bagrr 23.05.07 23:02:24 napsal:
-> kury: Tak jseš první.... Ten motůrek jel zběsile na dlouhejch kvaltech, na krátkejch to musí bejt peklo....
No krapet to jede. Nevim, jak to jezdilo před tím, tak nemužu porovnat.
-> kury: Tak jseš první.... Ten motůrek jel zběsile na dlouhejch kvaltech, na krátkejch to musí bejt peklo....
No krapet to jede. Nevim, jak to jezdilo před tím, tak nemužu porovnat.
takže sprinty dáme 16. nebo 23.??? Vyjádřete se prosím, případně navrhněte jiný termín. Věřím v maximální účast
-> Frisco: gratuluju, dneska už to daj každýmu
.
Hlavě to nepřežeň s oslavou, ať můžeš tak za 3 tejdny na sprinty

Hlavě to nepřežeň s oslavou, ať můžeš tak za 3 tejdny na sprinty

Tak pánové, mam maturitu, tak se můžu začít víc věnovat vozítku
-> Bagrr: zas tak moc ne, představoval bych si to líp
-> Bagrr: zas tak moc ne, představoval bych si to líp
-> Frisco: Jak říkam při tomhle tempu najetejch km bude do sprintů motor zajetej coby dup
A jede ti to jako sviňa

-> Martin2705: O.K. To by šlo, do tý doby bude už motor zajetej a naštelovanej:o)) Už máme prvních 1t km za sebou

nemáte někdo info o tý vodňanský akci?
-> Martin2705: To by slo..

ok, takže někdy o víkendu tak za 3 tejdny, co byste tomu říkali?
-> Martin2705: jj. 1,2 High Turbo Power
Stejně všichni ten můj motor znáte a víte co dovede

-> Martin2705: tak na tu akci bych taky zajel kouknout, když budu moct, jinak na Bagra sem taky zvědavej, dáme závody, mě to moc nejede, a míra to zatim nemůže tůrovat, tak to bude zajmavý
-> R@ZOR: 1.2 HTP?

-> Martin2705: Nebo kury, teda pokud to stihne dat dohromady
Fabie s kratkym 5q

-> M.a.R.i: už to mám domluvený s kámošovo tátou, těsnění za 600 a karton cigár za práci
to letiště je oficiální nebo neoficiální akce? kdo tam bude hrát?
Jinak sprinty můžu tak nejdřív za měsíc. A všem nám natrhne prdel bagřík s novym motorem

to letiště je oficiální nebo neoficiální akce? kdo tam bude hrát?
Jinak sprinty můžu tak nejdřív za měsíc. A všem nám natrhne prdel bagřík s novym motorem
jinak oprava 10150¨
, už se tomu jenom směju.
-> Martin2705: Co sem se doslechl na P-C,tak se srovnání hlavy dá udělat za 300 a tlakování 200,ale fakt netuším kde. Mě práce vyšla na 4500 + těsnění. Na P405 SRI stojí od 300 do 2500,tak myslím,že na Espero za 800-1000 koupíš slušný,tak se do 5000 vejdeš.

-> Martin2705: Co sem se doslechl na P-C,tak se srovnání hlavy dá udělat za 300 a tlakování 200,ale fakt netuším kde. Mě práce vyšla na 4500 + těsnění. Na P405 SRI stojí od 300 do 2500,tak myslím,že na Espero za 800-1000 koupíš slušný,tak se do 5000 vejdeš.
Kurna, ty sprinty by sme mohli dát, auto je opravený a přezutý na 215/40/16
, ale pořád je to líná mrcha. btw. 2,6 jsou ve Vodňanech motosprinty,tak doufám,že přijedete, je to dost velká dobrá akce. Spousta motorek, bude tam i nějaká brutalitka,co se týče aut a večer koncert.

-> R@ZOR: Pockej az zase vyjede. Ona odpočívá a nabírá sílu

-> kury: Aspon mi to nestoji ve stodole na spalkach
-> Martin2705: Na Tipu delam..

-> Martin2705: Na Tipu delam..
-> R@ZOR: a na cem ted delas? Tipo nebo snad Sunny?
-> R@ZOR: Ti to moc nejede, kdyz te da skodovka

Ja bych si zasprintil
Me to jezdi porad! (tuk, tuk)
Na tech 15kach to drobet zlenivelo.. Ale pomalu zacinam tunit sani a hlavu
Tak snad bude nejakj ponik navic..

-> THOMMY : Jedna výměna motoru, jedna výměna těsnění pod hlavou.....
-> Martin2705: Takze bych sprinty odlozil....
-> Bagrr: Kolikrat jsi to delal ty na snezence?
-> Bagrr: Kolikrat jsi to delal ty na snezence?

-> Martin2705: -> M.a.R.i: Kurňa co s tim děláte? Zlatá škodofka já to říkam pořád

-> THOMMY : já bych nejezdil, ruplý těsnění pod hlavou...
Neumíte to někdo vyměnit, na Daewoo espero? Případně nevíte, kolik může stát srovnání hlavy?
Neumíte to někdo vyměnit, na Daewoo espero? Případně nevíte, kolik může stát srovnání hlavy?
-> Martin2705: No tak M.a.R.i by nejezdil,Bagrr by nejezdil,ja ted auto taky nechci v soucasnym stavu moc trapit...nevim..nikdo jinej se zas nevyjadril
-> Frisco: Mam,ale neprodam
Zkus se zeptat Rapidmena, jestli ji jeste ma...
-> Frisco: Mam,ale neprodam

-> M.a.R.i: tak s tim těsněnim pod hlavou jsme na tom stejně
. By mě zajímalo, kolik to bude stát, rád bych se vešel do 5 tisíc

Pánové nemáte někdo vlečku s převodovkou k prodeji?